FK PŘÍBRAM
03.10.2020
Česká fotbalová liga žen, 5. kolo
1:4
Čáslav vs. Příbram
Branky: 28. Vokáčková - 5. a 77. Kloudová, 14. a 76. Kadeřábková
Rozhodčí: Mucha - Šanda, Kučera
Diváci: 40
Příbram:

Vacíková - Pilíková (68. Cvrková), Pomijová, Krůtová (60. Spilková), Dědinová - Rosová E. (46. Smíšková), Císařová V., Císařová I., Hrušková (83. Hadáčková), - Kloudová (87. Rysová), Kadeřábková

Ženy v Čáslavi vybojovaly tři body

Soňa Kadeřábková

Po čtrnáctidenní pauze vynucené ke hře nezpůsobilým hřištěm ženy porazily FK Čáslav 4:1.

Zatím nejrychlejší gól probíhající sezóny padl v páté minutě utkání, kdy příbramská útočnice přehodila vyběhnuvší brankářku. Obdobná situace se opakovala o pár minut později, naše útočnice tentokrát ale přesná nebyla. Další gól padl po přízemním centru ze strany. Příbram tedy vedla 0:2. Ve 28. minutě si naše fotbalistky špatně přebraly útočící hráčky a Čáslav této chyby využila. Po 45 minutách hry světelná tabule ukazovala skóre 1:2.

V úvodu druhé půle se ženy úspěšně snažily o kombinace po stranách hřiště. Žádnou velkou šanci si ale nevytvořily. Následovala z naší strany nepovedená pasáž hry, která nepřinesla moc pohledný fotbal. Poté ale ženy dvakrát zahrozily, ovšem pokaždé mířily pouze do brankové konstrukce. Z neproměněných šancí se naštěstí naše fotbalistky oklepaly a po přihrávce za obranu se v 76. minutě prosadily. Ihned po rozehrání ze středového kruhu Příbram získala míč a střelou z dálky již po čtvrté překonala domácí brankářku. Celé utkání bylo velmi bojovné a bohužel se neobešlo bez zranění na obou stranách. Zraněným hráčkám přejeme brzké uzdravení!

Hodnocení trenéra: "Do utkání jsme vstoupili dobře, bohužel jsme se se dvěma brzkými góly spokojili a výkonnostně jsme šli dolů. Naštěstí se v druhé půli prosadily obě útočnice a za to jsem moc rád, dnešní zápas se oběma vydařil. Spokojený jsem také s kvalitou naší lavičky, všechny holky, které do rozehraného zápasu vstoupily, podaly solidní výkon."

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School