FK PŘÍBRAM
10.10.2020
Česká fotbalová liga žen, 6. kolo
9:0
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 15., 69., 82. Kadeřábková, 27., 37. Císařová V., 17. Hrušková, 48. Dědinová, 67. Řezaninová, 89. Kloudová (p)
Žluté karty: 87. Kloudová – 80. Bůžková
Červené karty: Karas - Doubek, Burian
Příbram:

Kulandová – Cvrková (85. Rosová E.), Pilíková, Spilková (85. Rosová V.), Dědinová (78. Koubková) – Smíšková (58. Řezaninová), Císařová V., Císařová I., Hrušková (85. Svobodová), Kloudová - Kadeřábková (83. Rysová)

Příbramské fotbalistky opět zvítězily

Soňa Kadeřábková

Celku z Mladé Boleslavi Příbram vstřelila devět branek.

Poprvé od započaté sezony se hrálo bez diváků a utkání mělo ještě další specifikum – Mladá Boleslav nastoupila v deseti hráčkách, a až po několika minutách dorazila hráčka jedenáctá. Oproti naší plné a výkonnostně solidní lavičce bylo jasné, že v tomto ohledu budeme mít navrch. Tato výhoda se ale nemusela projevit na hřišti, o čemž se naše hráčky přesvědčily a poprvé se prosadily až po čtvrt hodině hry. První tři branky Příbram vstřelila díky povedeným kombinacím ve středu hřiště. V pořadí čtvrtá branka padla po rohovém kopu. Po první půli bylo skóre zápasu 4:0, přičemž soupeř domácí branku výrazně neohrozil.

Krátce po zahájení druhé části utkání se střelou ze střední vzdálenosti prosadila také hráčka z obrany. Příbram spolupracovala jako tým a šance si vytvářela, ale v koncovce nebyla moc produktivní. V 67. minutě se po individuální akci prosadila střídající hráčka, což ukazuje na sílu příbramského kádru. V posledních 20 minutách hry příbramské fotbalistky mladoboleslavskou brankářku překonaly ještě třikrát, z toho jednou z penalty.

Hodnocení trenéra: „Opět se ukázalo, jak silnou sestavu v tomto soutěžním ročníku máme. Brankářky se pravidelně střídají a obě podávají dobré výkony. Kvůli dvěma absencím jsem byl nucen sestavu přeskupit, a to zejména v zadní linii. Obrana ale přesto pracovala skvěle. Ačkoli byl kvůli dešti terén poměrně náročný, dařilo se nám kombinovat a dostávat se do šancí. Výsledek 9:0 je zajisté pěkný, ovšem je nutné dodat, že branek mohlo padnout mnohem víc. Nyní nám nezbývá než doufat, že se po přestávce vynucené aktuální pandemickou situací soutěž opět rozběhne a my budeme moci navázat na výsledkově podařenou část sezony.“

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School