FK PŘÍBRAM
29.08.2020
FORTUNA:LIGA, 2. kolo
3:0
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 3. Provod, 18. Kingue (vl), 90. Kolář (p)
Žluté karty: Kúdela - Soldát, Pilík, Kingue
Rozhodčí: Ginzel – Koval, Šimáček
Slavia:

Kolář – Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil – Traoré (82. Malinský), Ševčík (79. Oscar) – Masopust (62. Olayinka), Stanciu (79. Holeš), Provod – Tecl (62. Musa)

Příbram:

Melichar - Nový (84. Boakye), Tregler, Kingue, Cmiljanović - Vávra (61. Antwi), Pilík, Soldát (69. Pinc), Vais (61. Svoboda), Petrák (61. Hájek) - Rezek

Proti favoritovi jsme výsledkem nepřekvapili

Zdeněk Brož

Sešívaní přehráli náš tým v zápasu 2. kola Fortuna:ligy a my jsme ze zápasu nakonec odešli poraženi po výsledku 3:0 pro domácí.

Proti favoritovi a obhájci ligového titulu Slavii Praha jsme nastoupili se základní sestavou, ve které figuroval i Vávra se Soldátem. Plánem bylo udržet co nejpevnější defenzivu proti Sešívaným. Záměr však vydržel jen 3 minuty, když si na zadní tyči zaběhl na prodloužený centr Provod a otevřel skóre zápasu. Když v 19. minutě po dalším centru posunul skóre Bořil na 2:0 pro domácí, vypadalo to hrozivě. Od toho momentu se však naše obrana srovnala a kromě Bořilovy tyčky už nepustila svého soupeře během poločasu do nebezepčnější monžosti. Jedinou šanci našeho týmu měl na kopačce Rezek, ale střela skončila po ukvapeném zakončení mimo bránu.

Po změně stran si náš tým počíná velmi zodpovědně a kromě narůstajícího počtu rohových kopů neměli domácí dlouho žádné šance. Příležitost Masopusta tak šla nad branku a jediný ostřejší zákrok měl Martin Melichar až v 72. minutě proti střele Olayinky. Mnohem víc nebezpečnější byla rána střídajícího Musy, který otestoval pozornost Melichara. V době, kdy už vypadalo, že náš tým ubrání aspoň druhý poločas bez obdržené branky, přišla třetí minuta nastavení, ve které Olivier Kingue strčil do pronikajícího Slávisty a nařízený pokutový kop proměnil netradiční střelec domácí brankář Kolář.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School