FK PŘÍBRAM
04.10.2020
FORTUNA:LIGA, 6. kolo
3:0
Liberec vs. Příbram
Online
Branky: 64 (p), 76. a 79. (p) Rabušic
Žluté karty: Csáno - Pinc, Svoboda
Rozhodčí: Proske - Dresler, Mikeska
Diváci: 2000
Liberec:

Nguyen – Fukala, Kačaraba, Tijani, Mikula – Hromada (46. Nešický), Mara – Matoušek (72. Pešek), Beran (57. Rabušic), Mosquera (83. Barac) – Csáno (56. Rondić)

Příbram:

Melichar - Nový, Tregler, Kleščík, Svoboda - Pilík (83. Vais), Folprecht, Soldát, Rezek (83. Cortez), Vávra (83. Hájek) - Pinc (56. Antwi)

Liberec udeřil po přestávce

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Hráči Příbrami nedokázali po přestávce navázat na dobrý výkon z prvního poločasu a inkasovali tři branky.

Před reprezentační přestávkou zajížděla Příbram na půdu Liberce, kde se jí povedlo bodovat naposledy před šesti lety. Do branky se od úvodního hvizdu znovu postavil Martin Melichar a na kraji obrany se místo Cmiljanoviče představil Svoboda.

Hned po úvodním hvizdu předvedl svoji rychlost příbramský odchovanec Maroušek, ale přes Treglera se nedokázal prosadit k přesnějšímu zakončení. Na druhé straně donutil k zákroku dobrou střelou domácího gólmana Vávra. Po úvodní desetiminutovce se taktovky ujali domácí, ale výrazněji Melichara v brance zaměstnat nedokázali. Hra se pak více vyrovnala po půlhodině a následovala i největší šance Příbrami v utkání. Ve 38. minutě vyrazil Pilíkův trestný kop brankář Nguyen jen před sebe a Stanislav Vávra krásnou ranou z vápna napálil tyč!

Druhý poločas začal větší aktivitou domácích a příbramská obrana začala mít výrazné problémy. První velké varování přišlo v 59. minutě, kdy se k míči ve vápně po dlouhém autu dostal Mikula a napálil břevno za Melicharem! První branka pak přišla o pět minut později. Soldát ve vápně fauloval Mosqueru a nařízenou penaltu proměnil střídající Rabušic.  Další možnost skórovat měl Matoušek, ale nedokázal potrestat chybu brankáře Melichara. Domácí se druhé branky dočkali v 76. minutě, kdy nikým nehlídaný Rabušic podruhé rozvlnil síť za Melicharem. Definitivní podobu výsledku pak dal znovu střídající liberecký útočník, když proměnil i druhou nařízenou penaltu a zkompletoval hattrick.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School