FK PŘÍBRAM
07.11.2020
FORTUNA:LIGA, 7. kolo
0:4
Příbram vs. Ostrava
Online
Branky: 57. Zajíc, 72. Potočný, 76. Zajíc, 84. Kuzmanovič
Žluté karty: Kingue, Rezek, Vais - Potočný, Kuzmanovič
Červené karty: 4. Kingue (P)
Rozhodčí: Královec - Moláček, Mokrusch
Příbram:

Melichar – Cmiljanović (70. Kleščík), Diarra, Kingue, Svoboda – Vávra (78. Budínský), Soldát, Folprecht, Rezek (78. Zorvan), Pilík (70. Belej) – Vais (85. Boakye)

Ostrava:

Murin – J. Pokorný, Fillo, Stronati, Jánoš – Potočný (83. O. Šašinka), Daniel Tetour (88. D. Buchta), Holzer, de Azevedo (46. Mena) – Mu. Tijani (46. Kuzmanović), Kaloč (46. Zajíc)

V oslabení jsem padli ve druhé půli

Zdeněk Brož

Červená karta ve 4. minutě pro Kingueho ovlivnila dramaticky zápas. Naše obrana nápor Baníku ve druhé půli nevydržela a nakonec čtyřikrát kapitulovala.

Po měsíční přestávce se náš tým představil v dalším ligovém utkání. Do zápasu nemohli naskočit Martin Nový a Jaroslav Tregler a také hosté z Baníku Ostrava počítali ztráty, když postrádali hlavního kouče Kozla i oba brankáře. Jenže zápas psal zcela jiné příběhy. Už ve čtvrté minutě viděl druhou žlutou kartu náš stoper Olivier Kingue a musel po červené kartě ze hřiště. To byl obrovský šok, který v podstatě předznamenal osud zápasu. Ovšem v první půli si počínala desítka zbylých hráčů statečně a hosty k ničemu nepustila, výsledkem byla jen jediná střela na brankáře Martina Melichara.

V náš neprospěch vyšly i dvě situace prověřované VAR. Ani jedna pokutový kop nepřinesla.

Po změně stran jsme viděli střídání hned tří hráčů na straně hostů a ti rozhodli o výsledku. V 57. minutě nejprve šťastným postavením před brankou usměrnil míč do branky Zajíc Na tuto situaci jsme mohli ještě reagovat při střele Stanislava Vávry, která šla těsně vedle. Poté se však rychle po sobě trefili Potočný a opět Zajíc a při skóre 0:3 bylo v podstatě po utkání. Výsledek pak uzavřel Kuzmanovič, který se dostal k míči při další chybě v obraně.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School