FK PŘÍBRAM
05.12.2020
FORTUNA:LIGA, 10. kolo
1:1
Olomouc vs. Příbram
Online
Branky: 37. Houska (p) – 88. Antwi
Žluté karty: Poulolo, Nešpor, Houska – Folprecht, Nový, Vávra
Olomouc:

Mandous – Hála, Hubník, Poulolo, Greššák – González (78. Zifčák), Látal, Houska (86. Zahradníček), Falta – Chytil (68. Breite), Nešpor (86. Beneš)

Příbram:

Kočí – Cmiljanović, Kleščík (74. Vais), Soldát, Nový – Pilík (84. Kvída), Folprecht, Rezek, Zorvan (74. Antwi), Vávra (74. Svoboda) – Voltr (73. Tregler)

Antwiho trefa přinesla bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Přesnou trefou v závěru utkání získala Příbram v Olomouci bod a opustila poslední místo v tabulce.

Příbramský tým přijel do Olomouce s odhodláním prodloužit svoji čerstvě započatou sérii zápasů s bodovým ziskem. Do základní sestavy se vrátil Pilík, jinak zůstal trenér Pavel Horváth u osvedčených jmen na soupisce. 

První poločas si však náš tým velké možnosti ke skórování nevytvořil, byl znát mírný respekt ze soupeře, který hraje na 3. příčce Fortuna:ligy Ovšem ani ti neměli tolik možností, kolik by si asi přáli. Snajpři Sigmy Nešpor a Falta naštěstí ještě pálili nad branku. Ve 35..minutě dostali domácí možnost kopat penaltu po zákroku Martina Nového. Tu proměnil umístěnou střelou Houska - 1:0 pro Olomouc. Poločas jsme zakončil nakonec bez střely na branku. 

To se do druhé půle změnilo. Náš tlak na branku, kterou bránil Mandous narůstal. První dobrou možnost měl Radek Voltr, když poslal střelu těsně vedle tyče domácí branky. Čtvrt hodinu před koncem osvěžil trenér ofenzivu týmu čtyřnásobným střídáním a měl šťastnou ruku! Náš tým byl ve druhém poločasu stále lepší a tlačil se za vyrovnáním. V 81. minutě pálil na branku Zdeněk Folprecht, míč před brankou tečoval smolař Radek Voltr do tyčky! Nakonec to byl právě Radek Voltr, který se zapojil do gólové akce v 88. minutě. Z kraje vápna poslal přesný centr před branku nabíhajícímu Emmanuelu Antwimu a ten zařídil vyrování skóre. Ghaňan tak výborně využil šanci naskočit do zápasu ze střídačky. V nastavení jsme již žádný negativní zvrat nepovolili a odvážíme si z Hané další bodový zisk za remízu 1:1!

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School