FK PŘÍBRAM
12.12.2020
FORTUNA:LIGA, 11. kolo
1:0
Příbram vs. Zlín
Online
Branky: 72. vlastní Buchta
Žluté karty: Procházka, Martínez García (Zlín)
Rozhodčí: Hocek - Kubr, Pečenka
Příbram:

Kočí - Nový, Kleščík, Tregler, Cmiljanovič (37. Svoboda) - Pilík (88. Hájek), Zorvan (88. Vais), Rezek, Folprecht, Vávra (83. Kvída) - Voltr

Zlín:

Dostál – Simerský, Buchta, Procházka – Fantiš (70. Cedidla), Hlinka, Conde (70. Janetzký), Jiráček (79. Slaměna) – Dramé (79. Martínez García), Jawo, Čanturišvili

Prodloužení série bez porážky

Zdeněk Brož, Jan Vostrý

Náš tým vybojoval proti Zlínu další bodový zisk, tentokrát velmi cenný tříbodový a drží už 4 zápasy neporazitelnost.

Trenér Pavel Horváth musel připravil nové složení stoperské dvojice, když se do základu vrátil Jaroslav Tregler. Ten si stoupl ke svému parťákovi Peteru Kleščíkovi. Od začátku také znovu nastoupil Tomáš Pilík. 

A byl to právě on, kdo měl velkou šanci ve 20. minutě. Od Filipa Zorvana dostal krásný pas za obranu Tomáš Pilík, sám před brankářem Dostálem ale gólovou šanci nevyužil a míč skončil v rukavicích brankáře hostů. Ve 24. minutě zazlobil také Zlín, když po rohovém kopu střílel Buchta těsně nad branku. Zajímavou možnost měl také Radek Voltr,  když po sťuknutí od Vávry pálil vedle branky. Před koncem prvního poločasu se mohl ukázat Martin Nový, jenže jeho přímý kop letěl na hlavy hráčů ve zdi.

Ve druhé půli pokračoval náš tým ve snaze posunout výsledek zápasu na naši stranu, ale po střele Folprechta se brankář hostů nezapotil. V 60. minutě měl znovu příbramský záložník Zdeněk Folprecht střelu na kopačce, ale i tu zastavil brankář. Ani další přímý kop pro náš tým nebyl výhodou, protože znovu byla ve hře zeď. 

72. minuta nám už radost přinesla. Standardku od autové čáry zatočil Pilík před branku, kde šel do souboje Jaroslav Tregler a donutil Buchtu poslat míč za brankovou čáru - 1:0! 

Závěrečná čtvrthodina se pak nesla v duchu snahy hostů o vyrovnání. Proti pozorné příbramské obraně se však nedokázali prosadit do výraznější šance a domácí své těsné vedení uhájili. Příbram si tak připsala druhou domácí výhru a navíc první utkání bez obdržené branky.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School