FK PŘÍBRAM
20.02.2021
FORTUNA:LIGA, 20. kolo
1:4
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 72. Voltr (pen.) – 11. S. Hofmann, 23. Kliment (pen.), 70. M. Petržela, 90. Jurečka
Žluté karty: Vilotič, Kvída
Červené karty: 12. Navrátil
Příbram:

Kočí – Laňka, Kvída, Vilotič (46. Svoboda), Cmiljanović (29. Rezek) – Nový (46. Antwi), Pilík (62. Januška), Zorvan, Tregler, Lalkovič (67. Vávra) – Voltr

Slovácko:

Nemrava – Reinberk, Hofmann (88. Šimko), Kadlec, Kalabiška – Havlík, Sadílek (88. Cicilia) – Petržela (77. Divíšek), Kohút (62. Daníček), Navrátil – Kliment (62. Jurečka)

Slovácko nás pokořilo čtyřmi góly

Zdeněk Brož

Příbram nedokázala využít dlouhou přesilovku a se Slováckem doma vysoko prohrála.

Příbramský kouč Pavel Horváth vrátil do základu Tomáše Pilíka. V zápase se Slováckem velela našemu týmu povinnost získat další body v bojích o záchranu. Hned z kraje utkání jsme měli dvě dobré možnosti. Nejprve zachraňoval Kadlec odkopem na roh, který jen tak tak doskákal mimo tyčku. Ránu z dálky ukázal Martin Nový a míč gólman vytlačil mimo branku. Pak si našel míč za obranou Tregler, a nepropálil hradbu těl. Hostující Kliment dobrou šanci prováhal. V 11. minutě však nedosáhl na centr Ondřej Kočí a míč vrácený před branku proměnil Hofmann - 0:1.

Krátce po rozehrávce fauloval Navrátil Kvídu a po přerušení od VAR byl hostující hráč místo žluté karty nakonec vyloučen. Jenže Slovácko dostalo ve 23. minutě možnost kopat po nevinném faulu pokutový kop, který Kliment proměnil - 0:2. Náš tým se z této situace dlouho vzpamatovával. Příslibem byla až 33. minutě, kdy Kvída hlavičkoval do rukavic Nemravy. Závěr poločasu pak zachránil Kočí, když chytil Klimentovi obrovskou šanci.

Po změně stran chtěl náš tým zatlačit oslabené Slovácko, ale nedokázali jsme najít klíč k obraně soupeře. První střelu tak ukázal po přetaženém centru Denis Laňka, když pálil nad bránu. V 70. minutě se navíc prosadil z úhlu Petržela a hosté vedli už 0:3. Krátce na to byl faulován ve vápně Radek Voltr. Sám se ujal přesné exekuce penalty a dal gól na 1:3. Trápení našeho týmu se i přesto prohluboval dál v čase, nedokázali jsme se prosadit efektivněji a ve větším tlaku. V závěru utkání ještě hosté své vedení zvýšili zásluhou Jurečky.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School