FK PŘÍBRAM
09.03.2021
FORTUNA:LIGA, 21. kolo
4:0
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 33. Krejčí ml., 43. Kozák, 81. Karabec, 90. Mezera (vla.)
Žluté karty: Krejčí ml., Wiesner, Krejčí st., Vitík - Lalkovič, Soldát, Voltr, Cmiljanović
Rozhodčí: Franěk – Nádvorník, Hájek
Sparta:

Nita – Wiesner, Vitík, Čelůstka, Hancko – Pavelka, Krejčí ml. (86. Sáček) – Plavšić, Dočkal (74. Karabec), Krejčí st. (86. Hanousek) – Kozák (61. Hložek)

Příbram:

Šiman - Svoboda, Mezera, Soldát (87. Januška), O. Kingue, Cmiljanovič - Antwi (60. Pilík), Zorvan, Tregler, Lalkovič (60. Rezek) - Voltr (81. Vávra)

Další porážka nás přikovala na ligové dno

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na půdě favorita dokázala vzdorovat pouze první půlhodinu a nakonec odjíždí s vysokou porážkou.

Do odloženého utkání na půdě Sparty musel trenér Horváth udělat změnu v sestavě a místo za karty potrestaného Nového nastoupil Cmiljanovič. Druhou změnou pak bylo vyztužení defenzivní hry Václavem Svobodou místo Jana Rezka, který usedl pouze na lavičku.

Sparta začala dle očekávání utkání velmi aktivně a od úvodu zaměstnávala příbramskou defenzivu. První velká příležitost domácích přišla ve 13. minutě, kdy si na zadní tyči naběl na přetažení míč Hancko a z těžké pozice trefil brankovou konstrukci. Další velkou příležitost měl Pavelka, ale jeho dalekonosný pokus po rohu jen těsně minul cíl. Po půlhodině už se Sparta prosadila. Na Plavšičův centr si naskočil Ladislav Krejčí mladší a překonal Šimana. Příbram se po obdržené brance začala více osmělovat a ve 39. minutě si připsala největší a zároveň jedinou příležitost skórovat. Odražený míč po Zorvanově centru se dostal ve vápně k Treglerovi a jeho sražená střela skončila nad. Udeřilo tak znovu na druhé straně. Dočkal posadil rohový kop na Kozákovu hlavu a domácí šli do kabin s dvoubrankovým vedením.  

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako první a Spartě se v jeho závěru povedlo znovu dvakrát skórovat. V 81. minutě se prosadil střídající Karabec a v nastaveném čase si centr Hanouska srazil do vlastní sítě Mezera.

 Příbram tak prohrála i třetí utkání v řadě a ligové tabulce klesla na poslední místo.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School