FK PŘÍBRAM
06.03.2021
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
0:2
Příbram vs. Liberec
Online
Branky: 61. Pešek, 62. Sadílek
Žluté karty: Nový, Lalkovič - Sadílek
Rozhodčí: Petřík – Mokrusch, Hrabovský
Příbram:

Šiman – Mezera, Tregler, O. Kingue, Soldát (87. Pilík),  Antwi (67. Cmiljanović) – Nový, Lalkovič, Rezek (67. Januška), Zorvan (67. Vávra) – Voltr

Liberec:

Knobloch – Fukala, Jugas, Chaluš, Mikula – Karafiát (68. Rondić), M. Sadílek, Mara – Pešek (84. Pourzitidis), Mosquera (56. Koscelník) – Rabušic (84. Nečas)

Liberci jsme podlehli po dvou slepených gólech

Zdeněk Brož

Ani ve 22. kole jsme nenašli v domácím zápase recept na soupeře. Liberci jsme podlehli 0:2.

Příbramský kouč Pavel Horváth nasadil do zápasu proti severočeskému Liberci dva ligové nováčky. Do branky Jakuba Šimana a do obrany Jiřího Mezeru. Týmu dnes velela povinnost zastavit další zbytečné ztráty a znovu ve Fortuna:lize bodovat. V úvodu zahrozil křižnou střelou Pešek, míč ovšem letěl mimo. Náš tým se soustředil, aby nedělal chyby a dlouho se ve hře dopředu spíše osměloval. 

V 18. minutě měl přímý kop hostující Karafiát, střílel nad branku.. Náš tým ukázal své možnosti ve 39. minutě, kdy po sérii ofenzivních akcí se dostal k odraženému balónu Martin Nový a z dvaceti metrů trefil břevno liberecké brány. 

Po změně stran sváděly oba týmy souboj daleko od branek. Úder přišel v 61. minutě, hosté rychle vykombinovali míč a nehlídaný Pešek zakončil - 0:1. Když o minutu později trefil Sadílek s přispěním blokujícího Soldáta míč přes Šimana, vlnila se síť podruhé - 0:2. Liberec se po tomto průlomu dostal do dalších šancí, Šiman vytěsnil pokus Rondiče a přečkal i lob Koscelníka. Náš tým v závěru nenašel sílu na zvrat v utkání a tak si ze 22. kola odnáší porážku 0:2.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School