FK PŘÍBRAM
04.04.2021
FORTUNA:LIGA, 25. kolo
0:0
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Žluté karty: Antwi, Tregler
Rozhodčí: Marek – Váňa, Vaňkát
M. Boleslav:

Šeda – Fulnek (46. Douděra), Takács, Křapka, Preisler – Dancák, Budínský (72. Skalák) – Malínský (46. Matějovský), Ladra, Zmrhal (72. Drchal) – Michal Škoda

Příbram:

Šiman - Nový, Kvída, Mezera, Cmiljanovič - Pilík, Rezek (90. Obdržal), Zorvan, Tregler, Antwi (70. Lalkovič)- Lubega (57. Voltr)

Z Boleslavi vezeme bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Důležité utkání pro oba týmy skončilo dělbou bodů. V závěru utkání domácí nedokázali proměnit pokutový kop.

Po reprezentační přestávce čekal na svěřence trenéra Valachoviče první výjezd na venkovní hřiště a to na půdu středočeského rivala z Mladé Boleslavi. Svoji premiéru v zelenočerném dresu si na hrotu útoku odbyl Edrisa Lubega.

Domácí začali utkání náporem a hned ve čtvrté minutě si připsali největší příležitost prvního poločasu. Malinský dokázal překonat Šimana, ale na brankové čáře ho zastoupil Mezera a míč odkopl. V největší příležitosti hostů se po půlhodině ocitl kapitán Rezek a svojí střelou řádně provětral Šedu.

Do druhého poločasu vstoupili znovu lépe domácí a před příbramskou brankou bylo chvílemi velmi rušno. Hosté však měli i potřebnou dávku štěstí. Ve vyložené příležitosti netrefil Dancák hlavou prázdnou branku a Škodova hlavička orazítkovala obě tyče. Největší příležitost domácích přišla v 83. minutě, kdy rozhodčí po dlouhé konzultaci u videa nařídil penaltu. K jejímu zahrání se postavil Ladra a svůj pokus poslal mimo tyče!

V samém závěru dlouhého nastavení si pak první ligový start užil i střídající Josef Obdržal a mohl se se spoluhráči radovat ze zisku bodu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School