FK PŘÍBRAM
21.04.2021
FORTUNA:LIGA, 28. kolo
1:4
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: 79. Lubega - 58. Keita, 69. Vondra, 75. Květ, 77. Keita
Žluté karty: Soldát, Mezera - Květ
Rozhodčí: Hocek - Kotalík, Pečenka
Příbram:

Šiman - Nový, Kingue O. Kingue S., Mezera - Pilík, Zorvan (66. Vávra), Tregler, Soldát (66. Obdržal), Antwi (76. Gabriel) - Lubega

Bohemians:

Le Giang – Köstl, Krch, Vondra – Dostál, Vaníček (57. Schumacher), Ljovin, Květ, V. Novák (62. Kosek) – Necid (46. Puškáč), Osmančík (46. Keita)

Zápas rozhodli Klokani po přestávce

Zdeněk Brož

Nepříjemnou ztrátu jsme utrpěli v utkání s Bohemians. Po vyrovnané první půli přišel příděl branek a vysoká prohra.

Příbram si od zápasu s Bohemians slibovala potvrzení získaných tří bodů ze Zlína. V prvním poločasu k oběma brankám létaly jen centry, které si museli najít hlavičkáři. Z naší strany byl blízko k trefě Steve Kingue, jehož teč letěla mimo . Podobně se při hlavičce dařilo i Lubegovi, když hlavičkoval nad branku. Náš tým si vytvořil i mírnou převahu, ovšem právě zakončení bylo to, co celé situaci chybělo nejvíc. I proto se šlo do kabin s bezbrankovým výsledkem. 

Po změně stran prostřídali hosté útočníky a nová krev nám udělala zle. Puškáč ve dvou šancích neproměnil, když jednou zasahoval Jakub Šiman, ve druhé nás zachránilo břevno. V 58. minutě se však prosadil Keita, když pas za obranu proměnil na první branku zápasu - 0:1. Hosté krátce poté přidali i druhý gól, když se v 69. prosadil při střele z vápna Jan Vondra - 0:2. Hosté pak přidali ještě další dvě branky, z penalty se trefil Květ, a rázítko všemu dorazil Keita, když se trefil hlavou na 0:4. Výsledek uzavřela premiérová trefa Edrisy Lubegy, který se prosadil po velké šanci střídajícího Stanislava Vávry. Konečné skóre 1:4 se nám vůbec nehodí do výsledného počítání bodů v tabulce Fortuna:Ligy.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School