FK PŘÍBRAM
23.05.2021
FORTUNA:LIGA, 33. kolo
0:1
Příbram vs. Pardubice
Online
Branky: 2. Cadu (pen.)
Žluté karty: Kingue S. - Ševl, Letáček
Rozhodčí: Klíma - Vlček, Pečenka
Diváci: 106
Příbram:

Šiman - Nový, Kingue S., Mezeza, Cmiljanovič (89. Antwi) - Pilík, Rezek (51. Voltr), Zorvan, Soldát (89. Kvída), Vávra (74 Dočekal) - Lubega

Pardubice:

Letáček – Cadu, Šejvl, Toml, T. Čelůstka – Jeřábek – D. Kostka (69. Surzyn), Tischler (90. Sláma), Solil, Ewerton (46. Hlavatý) – P. Černý (55. Huf)

Velký tlak jsme v záchranu neproměnili

Zdeněk Brož

Rozhodující duel, který nás mohl přiblížit k záchraně, jsme proti Pardubicím ztratili už ve druhé minutě a po zbytek zápasu se nám jej nepodařilo otočit.

Vynucená změna ve středu obrany v utkání proti Pardubicím, kdy kvůli zranění nemohl nastoupil Olivier Kingue přinesla komplikaci v zápase dřív, než se čekalo. Nedobrá komunikace v naší obraně totiž ve druhé minutě plynula ve faul ve vápně. Nabídnutou penaltu proměnil hostující Cadu - 0:1. Náš tým tahle nepříjemná situace nezlomila a hned ukázal, že zápas chceme hrát. Filip Zorvan vyprášil rukavice brankáře dalekonosnou střelou. 

Ve 26. minutě dostal za obranu krásnou nabídku Stanislav Vávra, ve vyložené příležitost přehodil brankáře ale míč do branky nemířil. Z protiútoku naopak hosté měli velkou možnost z kopačku Cadu a brzo také Kostka vyzkoušel Jakuba Šimana. Neujala se ani střela z přímého kopu od Tomáše Pilíka, podobně se "nevedlo" i Martinu Novému v závěru první půle, když svou střelu poslal mimo branku. 

Po změně stran si znovu vytvořil náš celek mírný tlak, ale centry nenacházely své adresáty. A tak měl i hosté prostor na rychlé brejky, ze kterých několikrát zahrozili po rohových kopech. Do zajímavé možnosti se dostal Radek Voltr, míč v dobré pozici netrefil. Po dalším centru se dostal ke střele Lubega, který pálil nad branku. Velké množství standardek i rohových kopů nepomohlo našemu týmu k tomu, abychom zlomili střeleckou smůlu, i proto zápas nakonec skončil výsledkem 0:1 a naší porážkou. Navzdory tomu, že Teplice prohrály v Karviné a náš tým je mohl dotáhnout, jsme o možnost zahrát si o poslední šanci přišli.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School