FK PŘÍBRAM
29.05.2021
FORTUNA:LIGA, 34. kolo
2:2
Teplice vs. Příbram
Online
Branky: 68. Mareček, 88. Mareš – 3. Voltr, 60. Soldát
Žluté karty: Ljevaković, Vondrášek - Voltr, Laňka
Rozhodčí: Proske – Kotík, Dresler
Diváci: 1005
Teplice:

Grigar – Hyčka (63. Droehnle), Knapík, Mazuch (77. Trubač), Vondrášek – Mareček, Ljevaković (55. J. Mareš), Fortelný (77. V. Vukadinović), Jukl, Moulis – Macej (63. Kodad)

Příbram:

Kočí - Laňka, Kingue S., Vilotič, Mezera - Januška (86. Kvída), Soldát, Zorvan (54. Rezek), Pilík, Vávra - Voltr

Remízové loučení

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V posledním utkání sezóny nedokázala Příbram udržet dvoubrankové vedení a s ligou se loučí remízou na půdě Teplic.

K poslednímu utkání ligového ročníku cestovala Příbram do Teplic, kde už bohužel po porážce od Pardubic nemohla bojovat o ligovou příslušnost. Do branky se po delší době postavil Ondra Kočí, v obraně se po zranění objevil Denis Laňka a start v základu si připsali i Januška s Vilotičem.

Utkání začalo pro hosty velmi dobře a již ve třetí minutě se dostali do vedení. Po Pilíkově rohovém kopu neudržel brankář Grigar míč a Radek Voltr rozvlnil síť za teplickým gólmanem. Zároveň se jednalo o největší příležitost obou týmů během prvního poločasu a diváci si na další branky museli počkat až na ten druhý.

V 60. minutě se k rohovému kopu znovu postavil Tomáš Pilík a jeho centr usměrnil podruhé za Grygara Karel Soldát. Pro příbramského středopolaře to byla první letošní ligová trefa. Hosté bohužel nadějné dvoubrankové vedení udržet nedokázali. V 68. minutě nejprve snížil Mareček a v samotném závěru dokázal vyrovnat střídající Jakub Mareš.

Příbram se tak s letošním ročníkem rozloučila remízou 2:2 a po letní přestávce ji budou čekat boje ve FNL o návrat zpět mezi tuzemskou elitu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School