FK PŘÍBRAM
22.08.2020
Česká liga žáků U 15, 1. kolo
4:3
Příbram vs. Meteor
Branky: 20. Krameš, 34. Drobílek M. 51. Sandr, 54. Říha, - 12. a 35. Charvát, 66. Hájek
Žluté karty: Bouček (M)
Rozhodčí: Štefan - Burian, Bruyevich
Příbram:

Pohan - Šourek, Vlas (54.Rajl), Drobílek T., Roušar (62. Matouš) - Cupl (62. Soběslav), Böhm (72.Nedvěd), Krameš (41. Říha), Čajko, Sandr (51. Pivetz) - Drobílek M.

V úvodu utkání jsme byli lepším týmem, ale pouštěli jsme soupeře příliš často do zahrávání standardních situací, ze kterých byl velmi efektivní a dokázal v prvním poločase vždy vyrovnat. 

Ve druhém poločase odskakujeme díky brankám Sandra a Adama Říhy na rozdíl dvou branek, bohužel chyba brankáře Pohana nás v utkání posunula do zbytečných problémů s nervy v závěrečných minutách. Jednobrankový náskok se nám s vypětím všech sil podařilo udržet.

Tomáš Nosek-trenér U15: Vyrovnané utkání rozhodla větší efektivita v pokutovém území. Kluci se statečně perou v tréninku a snaží se odstraňovat nedostatky, které mají. Vítězství bylo odměnou za práci v přípravě. Na všechny čeká ještě spousta práce a tohle vítězství může být pro všechny hráče jen a jen povzbuzení do dalších měsíců.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School