FK PŘÍBRAM
22.08.2020
Česká liga žáků U 14, 1. kolo
5:4
Příbram vs. Meteor
Branky: 1. a 58. Havelka, 9. a 72. Němec, 61, Kalivoda - 11. a 50. Butsko, 15. Marić, 44. Bigolet
Rozhodčí: Štefan - Burian, Bruyevich
Příbram:

Melzoch (41.Schánělec) - Zápotočný, Hevessy, Kindelmann, Havelka - Hájek (41. Kudelňák), Vaněček (58. Kareš), Abrhám (58. Toufar), Kalivoda (61. Zelenka), Nikl (41. Tomšovic) -Němec (75. Karas)

Ofenzivně laděné představení obou týmů přineslo pěknou podívanou pro všechny zúčastněné. Meteor se představil jako silný protivník a dostal se dokonce během hry do vedení 4:2, ale nezměrné odhodlání všech hráčů včetně hráčů z lavičky dokázalo celé utkání dovést naši U14 k vítězství.

Tomáš Nosek-trenér U14: Trenér U14 Sláva Brunclík se nachází momentálně na rekonvalescenci po operaci kolene, proto máme společně s Jakubem Šindelářem na starost i tým U14. Toto utkání, ale i celou přípravu hodnotím velmi kladně, jak přístup hráčů tak i odhodlání s jakým pracují i bez svého trenéra. Těší mě, že jsme soupeře donutili v závěru naší kvalitní hrou k chybám a získali 3 body po zásluze. Vidět radost kluků po utkání byl neopakovatelný zážitek .

Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School