FK PŘÍBRAM
22.08.2020
Česká liga žáků U 14, 1. kolo
5:4
Příbram vs. Meteor
Branky: 1. a 58. Havelka, 9. a 72. Němec, 61, Kalivoda - 11. a 50. Butsko, 15. Marić, 44. Bigolet
Rozhodčí: Štefan - Burian, Bruyevich
Příbram:

Melzoch (41.Schánělec) - Zápotočný, Hevessy, Kindelmann, Havelka - Hájek (41. Kudelňák), Vaněček (58. Kareš), Abrhám (58. Toufar), Kalivoda (61. Zelenka), Nikl (41. Tomšovic) -Němec (75. Karas)

Ofenzivně laděné představení obou týmů přineslo pěknou podívanou pro všechny zúčastněné. Meteor se představil jako silný protivník a dostal se dokonce během hry do vedení 4:2, ale nezměrné odhodlání všech hráčů včetně hráčů z lavičky dokázalo celé utkání dovést naši U14 k vítězství.

Tomáš Nosek-trenér U14: Trenér U14 Sláva Brunclík se nachází momentálně na rekonvalescenci po operaci kolene, proto máme společně s Jakubem Šindelářem na starost i tým U14. Toto utkání, ale i celou přípravu hodnotím velmi kladně, jak přístup hráčů tak i odhodlání s jakým pracují i bez svého trenéra. Těší mě, že jsme soupeře donutili v závěru naší kvalitní hrou k chybám a získali 3 body po zásluze. Vidět radost kluků po utkání byl neopakovatelný zážitek .

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School