FK PŘÍBRAM
22.09.2020
I.Celostátní liga U19, 5. kolo
3:3, 1:3pen
Příbram vs. Sparta
Online
Branky: 54. Hošek 76. Hrudka, 93. Walter - 43. a 56. Šilhart, 59. Žížala
Žluté karty: Nikl, Dolejš - Vitík
Diváci: 150

U19 - Favorit soutěže na hřišti Příbrami neuspěl

Daniel Huňa

Dorostenci dokázali smazat dvoubrankové vedení Sparty, ale nakonec padli v penaltovém rozstřelu.

Příbram začala velmi dobře a první poločas to byli hráči Příbrami určující tempo hry. Nedokázali však dotáhnout velmi slibné akce do zdárného konce. A jak už to bývá, nedáš, dostaneš. Na konci prvního poločasu se Sparta po hrubé chybě domácího hráče na polovině soupeře dostala do úniku, kdy hráč hostů svoji šanci krásně vyřešil a vsítil. 

Druhý poločas začala Příbram opět aktivně a odměnou jí bylo srovnání na 1:1. Hned vzápětí přišla další velká individuální chyba, která dostala Spartu do vedení a za nedlouho dokonce do dvoubrankového. Příbram to trochu zaskočilo a Spartu nakoplo. Domácí i přesto začali od 70. minuty dominovat a být aktivnějším celkem. Přitlačili Spartu na její polovinu a snažili se o vyrovnání. To se nakonec v nastaveném čase povedlo a Příbram brala zasloužený bod.

Trenér Huňa: Jsem moc rád, že jsme získali bod s tak silným soupeřem, jakým je Sparta. Na druhou stránku mě mrzí, že si kluci zasloužili víc než bod. Těší mě hra, kterou jsme předvedli a v poli Spartu přehráli. Důležité je, aby kluci pracovali a snažili se neustále zlepšovat.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School