FK PŘÍBRAM
04.10.2020
ČLD U16, 7. kolo
5:2
Příbram B vs. Benešov
Branky: 20. a 29. Plot, 26. a 67. Špitalik, 63. Šalanský
Žluté karty: Ťoupal - Klinger, Krajdl, Dolanský
Rozhodčí: Ježek - Žáček, Piskač
Diváci: 45

Po úvodních oťukávacích minutách jsme se ve 20.minutě po standardce ujali vedeni 1:0 po přesné střele Matyho Plota. Ve 26.minutě po krásné individuální akci zvýšil Martin Špitalik na 2:0 a o tři minuty později po trefě Alexe Lojína už bylo skóre 3:0. Bohužel do poločasu jsme dostali „šatňáka“ na 3:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a rychlou hrou nahoru jsme dělali soupeři problémy, ale bohužel hodně akcí jsme nedokázali dotáhnout do gólu. To se povedlo až v 63. a 67.minutě kdy přidal na 4 respektive 5:1 Rob Šalanský a druhý gól v zápase vstřelil Martin Špitalík. Poslední gól vstřelil soupeř v 90.minutě na konečných 5:2.

Jsme rozhodně spokojený se 3 body, ale určitě máme co vylepšovat do dalších zápasů. 

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School