FK PŘÍBRAM
10.09.2020
Česká liga žáků U 15, 3. kolo
4:1
Příbram vs. Liberec
Branky: 43. (p) a 60. Krameš, 45. a 80. Čajko - 10. Havlíček
Žluté karty: Krameš, Nedvěd - Dušák, Vacek
Rozhodčí: Radina - Šusta, Hejno
Diváci: 90
Příbram:

Telenský - Šourek (57. Krýsl), Rajl, Drobílek T., Roušar (57. Říha) - Vlas (52. Soběslav), Krameš, Čajko, Pivetz (41. Cupl), Böhm, Drobílek M. (41.Matouš)

U15 - Výhra nad Libercem

Tomáš Nosek

K prestižnímu utkání k nám přijel soupeř z Liberce.

Soupeř hned od začátku předváděl kvalitní přechod do útoku a naše U15 měla od úvodu problémy s ofenzivou Slovanu. Hosté byly v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě vedli po brance Havlíčka. My jsme se dostali ke slovu ke konci poločasu, kdy jsme nastřelili tyč po rohovém kopu. 

Poločasové změny a chyby hostujícího brankáře nám umožnili během dvou minut otočit utkání v náš prospěch a pak už jsme po zbytek zápasu hosty k ničemu nepustili a naopak přidali další branky.

Tomáš Nosek (trenér U15): V úvodu utkání byl Slovan živější a některým našim hráčům se toto utkání nepovedlo, proto jsme v poločasové přestávce trošku zamíchali sestavou a podařilo se nám ve druhém poločase lépe dostávat hosty pod tlak, z čehož pramenily chyby, které jsme dokázaly využít ke vstřelení branek.Celkově můžeme být spokojeni s výsledkem, ale s předvedenou hrou nikoli.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School