FK PŘÍBRAM
22.09.2020
Česká liga žáků U 15, 5. kolo
0:14
Příbram vs. Slavia
Příbram:

Pohan (41. Telenský) - Rajl, Vlas, Drobílek T. (41. Krýsl), Roušar (41. Matouš) - Šourek (51. Nedvěd), Böhm (60. Soběslav), Krameš, Čajko (41. Říha), Cupl, Drobílek M. (41. Pivetz)

Krutá prohra U15 se Slavií

Tomáš Nosek

Nepovedené utkání s výborným soupeřem z Prahy.

Úvodních 10 minut se hrál z obou stran vyrovnaný zápas. Naše U15 si vytvořila dvě slušné střelecké pozice - Drobílek však byl zablokován a Böhm se přes obránce k míči v šanci nedostal. Pak však na hřišti existoval už jen jeden tým. Po rychlých brankách v 9. a 10. minutě se začalo sebevědomí všech domácích hráčů zahrabávat hodně hluboko pod povrch hřiště. A výsledkem byl poločasový výsledek 0:7. 

Lépe se bohužel nevedlo ani střídajícím hráčům a skóre narostlo na hrozivých 0:14.

Tomáš Nosek (trenér U15): Vstup do utkání byl velmi dobrý a 10 minut jsme soupeři dobrým pohybem ztěžovali kombinaci a vytvořili jsme si pološance, které však brankou neskončily. V této části zápasu jsme prokázali i my kvalitu. Slavie však prokázala obrovskou kvalitu ve všech činnostech ve zbytku utkání a kluci si prošli školením z moderního fotbalu. Až mi jich bylo v některých okamžicích líto. Byla to srážka s realitou, která výsledkově vypadá hrozně a určitě je to pro všechny velká facka. Na druhou stranu by to měla pro ně být motivace do další práce. Zlepšit se může každý a po tomto výsledku vlastně i musí.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School