FK PŘÍBRAM
01.10.2020
Česká liga žáků U 15, 6. kolo
1:2
Příbram vs. Jablonec
Branky: 69. Soběslav - 45. Koňák, 63. Sirůček
Žluté karty: Koňák, Svatý
Rozhodčí: Lafek - Jeřábek, Sand
Příbram:

Pohan - Šourek, Vlas, Rajl, Matouš - Cupl (63. Soběslav), Böhm, Krameš, Říha (46. Nedvěd), Čajko (Drobílek T.) - Drobílek M. (63. Telenský)

U15 - Jablonec si odvezl 3 body

Tomáš Nosek

Vyrovnané utkání, ve kterém byl Jablonec nakonec šťastnější.

Do zápasu vstupujeme sice aktivně, ale celý poločas nás trápí nepřesnosti hlavně na polovině soupeře a nedokážeme se propracovat do zakončení . Když už máme šanci a Böhm postupuje sám na brankáře soupeř sáhne po nedovoleném zákroku, po kterém máme standardní situaci před pokutovým územím, kterou Čajko bohužel nezužitkuje . A protože i naše obrana funguje dobře končí poločas bezbrankovou remízou.

Druhý poločas na začátku ovlivní chyba Říhy, jenž autové vhazování provede velmi špatně a Jablonec se dostane do naší otevřené obrany, která bohužel nedokáže hráče soupeře zastavit a prohráváme 0:1. Snaha o vyrovnání je sice znatelná, ale středový hráči bohužel neprokazují dostatečnou kvalitu, abychom v tomto prostoru soupeře něčím překvapili. Když se nadechujeme k závěrečnému náporu, tak Cupl lehkovážně ztrácí míč na polovině hřiště a dovolí soupeři opět pohodlně skórovat 0:2. Od té chvíle zamkneme Jablonec na jeho polovině a výsledkem je snížení Soběslavem po přihrávce Matouše 1:2. Pak se valí jeden útok za druhým na branku Jablonce a vyrovnání visí ve vzduchu. Bohužel nás několikrát zastaví píšťalka sudího, která jabloneckým odpustí dva pokutové kopy. Úsilí tentokrát na body nestačilo.

Tomáš Nosek - trenér U15: Jablonci jsme vlastními chybami umožnili jít do dvoubrankového náskoku a bohužel naši střední záložníci nevymysleli žádnou kloudnou akci, abychom ohrozili branku soupeře. Velmi dobrý výkon podal na levé straně Matouš, který byl aktivní po celé utkání a připravil i branku a ještě byl faulován v pokutovém území, ale penalta se nepískala. Jablonec nebyl lepší, ale my jsme nehráli dobře směrem dopředu, proto z tohoto utkání nebereme žádné body.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School