FK PŘÍBRAM
15.10.2020
Česká liga žáků U 15, 8. kolo
1:0
Příbram vs. Plzeň
Branky: 16. Drobílek M.
Žluté karty: Šourek (PB)
Červené karty: 74. Volfík (PL)
Rozhodčí: Vyhnanovský - Ledinský, Máša
Příbram:

Pohan - Šourek (79. Krýsl), Rajl, Drobílek T, Roušar - Böhm (65. Říha), Vlas, Krameš (61. Cupl), Čajko (77. Soběslav), Pivetz (61. Matouš), Drobílek M. (79. Nedvěd)

U15 - Vybojované tři body

Tomáš Nosek

Povedené utkání s Viktorkou Plzeň přineslo nečekaný úspěch v podobě zisku tří bodů.

Aktivita od úvodních minut prvního poločasu nám přinesla dobré příležitosti ke vstřelení branky. Böhm dvakrát nastřelil hostujícího gólmana v brankové pozici, pak Šourek sám postupoval po přihrávce Vlase na brankáře téměř z poloviny bohužel se rozhodnul místo zakončení pro přihrávku a také nedal. Radost nám přinesla 16. minuta, kdy míč putoval po ose Šourek, Böhm k Michalu Drobílkovi, který se tentokrát tváří v tvář brankáři nemýlil 1:0. Za zmínku ještě stojí další velká šance Böhma, který opět po průniku do vápna těsně míjí branku. Protože soupeř se díky dobře pracující obraně dostával málo k zakončení ,šlo se do kabin našemu mužstvu veseleji.

Druhý poločas nabídnul velký boj o každý centimetr hřiště, kdy se Plzeň sice snažila dosáhnout na vyrovnání, ale všechny její pokusy se nám podařilo včas eliminovat . Takže jsme si mohli připsat do tabulky za vítězství plný počet bodů.

Tomáš Nosek-trenér U15: Kluci dnes ukázali zejména v prvním poločase z velmi dobré defenzivy, aktivní obrany vyrážet do protiútoků, které kdybychom lépe vyřešili, byl by rozdíl ve skóre 3-4 branky. Plzeň se snažila lepší kombinací druhý poločas zvrátit utkání, ale dobře jsme jako tým pracovali v defenzivní fázi, takže se jí to nepodařilo. Kluky pochválím za velmi dobrý kolektivní výkon. Už jsme tu výhru po třech prohrách v řadě jako tým potřebovali.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School