FK PŘÍBRAM
30.08.2020
Česká liga žáků U 14, 2. kolo
2:3
Teplice vs. Příbram
Branky: 73. Kodeš, 75. Vlček - 14. Němec, 29. Nikl, 70. Kúdelňák
Příbram:

Karas - Zápotočný, Hevessy, Kindelmann, Havelka - Hájek (41. Kúdelňák), Vaněček (41. Abrhám),  Kalivoda (62. Zelenka), Nikl (55.Tomšovic) - Němec, Kareš (75. Karas)

Zápas se v prvním poločase odehrával ve vysokém tempu z obou stran a z naší strany byl výkon korunován dvěma brankami, kdy první dal z precizně provedeného trestného kopu Němec a druhou Vincek Nikl pěknou střelou z 16 metrů. Dobrou aktivní obranou jsme Teplice do nebezpečných situací moc nepouštěli, jinak vše spolehlivě i s pomocí tyče vyřešil Karas. 

Teplice ve druhém poločase stupňovaly aktivitu a tak se nám naskýtal prostor pro útok. Jeden z nich zakončil Kudla Kúdelňák. Soupeř nic nevzdal a během dvou minut snížil na rozdíl jediné branky. Více však už nestihl.

Tomáš Nosek (trenér U14): I tentokrát jsme se museli vyrovnat s fyzicky lépe vybaveným soupeřem, ale kluky pochválím za obětavou práci v obraně a rychlou hru směrem k soupeřově brance . Na konci nás mohlo mrzet neproměňování brankových příležitostí, kterých jsme měli snad sedm nebo osm.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School