FK PŘÍBRAM
30.09.2020
Česká liga žáků U 14, 6. kolo
4:0
Příbram vs. Jablonec
Branky: 20. Nikl, 51. Tomšovic, 54. Abrhám, 74. Sůra
Rozhodčí: Lafek - Jeřábek, Sand
Příbram:

Karas (41. Melzoch) - Hevessy, Vaněček, Zápotočný, Havelka - Hájek (41. Janouch), Kalivoda (41. Vondra), Nikl (49. Zelenka), Abrhám, Tomšovic - Kindlmann (63. Sůra)

U14 - Výhra nad Jabloncem

Jaroslav Brunclík

Další MU utkání jsme odehráli opět v domácím prostředí, tentokrát na naší UMT.

Trošku v okleštěné sestavě jsme nastoupili proti soupeři ze severu, kterým nebyl nikdo jiný než FA Jablonec nad Nisou. S tímto soupeřem jsme dlouho nehráli a tak jsme nevěděli, co od něho můžeme čekat. První polovinu 1. poločasu jsem si ho osahávali, ale po vstřelené brance ve 20.  min Vincentem Niklem po krásné kolmici Dana Kalivody jsme soupeře začali přehrávat naší kombinační hrou. Už v 1. poločase mohlo být rozhodnuto, ale všechny naše příležitosti zmařil výborný brankář soupeře. 

Do 2.poločasu jsme vstoupili se dvěma mladšími hráči nižší kategorie U13 Danem Vondrou a Pavlem Janouchem. Musím je oba pochválit, vůbec se v utkání neztratili, ba naopak. Čekalo se na druhý gól, který jsme vstřelili v 51. minutě druhého poločasu. Poté jsme utkání jednoznačně opanovali a jen naší nemohoucností a díky vynikajícímu brankáři soupeře se utkání zastavilo na skóre 4:0 v náš prospěch.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School