FK PŘÍBRAM
05.09.2020
Příprava A-tým, přát.
1:2
Příbram vs. Vyšehrad
Online
Branky: 10. Pinc - 25. Drobílek, 38. Vandas
Příbram:

Šiman - Svoboda, Kingue, Tregler, Cmiljanovič (45. Vilotič) - Nový (62. Vais), Pilík (45. Vávra), Soldát, Hájek (62. Kleščík), Boakye (62. Antwi) - Pinc (62. Cortez)

V přípravném utkání jsme podlehli Vyšehradu

Zdeněk Brož

Příprava s druholigovým Vyšehradem výsledkově nevyšla a prohráli jsme u Litavky 1:2.

Na páteční dopoledne si připravil náš tým přípravný duel s Vyšehradem. V celku druholigového soupeře působí hned několik fotbalistů, které známe z příbramského dresu a tak se dalo čekat, že soupeř bude mít o motivaci i pro přátelský zápas o motivaci postaráno. Ovšem do vedení šel náš tým už v 10. minutě. Ostrý centr ze standardky poslal Tomáš Pilík do vápna přímo k Dušanu Pincovi, který míč tečoval do brány - 1:0. Jenže po vstřelené brance se naše hra začala pomalu rozpadat a převahu díky kombinační hře získal soupeř. Stačil vyrovnat a před koncem poločasu šel i do vedení. Náš tým se prezentoval ještě několika střelami, jenže krásná trefa Soldáta neplatila kvůli faulu a Isaac Boakye střílel nad branku.

Po změně stran si náš tým přeci jen získal převahu, ale víc než zvonící konstrukci branky diváci neviděli. Nejprve po Antwiho centru orazítkoval tyč Karel Soldát a dorážku zazdil Chris Cortez nad branku. V poslední desetiminutovce také trefil tyč Jonáš Vais. Náš tým čeká za týden další ligový duel na domácím hřiští, když do Příbrami zavítá slezský celek SFC Opava. 

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School