FK PŘÍBRAM
31.07.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 2. kolo
0:2
Příbram vs. Táborsko
Online
Branky: 13. Vozihnoj, 45.+1. Matoušek
Žluté karty: Mezera, Sus, Halinský - Alves, Boula, Matoušek, Pecháček
Rozhodčí: Batík - Mojžíš, Matoušek
Příbram:

Šiman - Sus, Kodr, Mezera (46. Halinský), Cmiljanovič - Pilík (62. Dočekal), Soldát (46. Langhamer), Zorvan (88. Januška), Petrák (85. Hájek), Vávra - Voltr

Táborsko:

Pecháček – Almeida, Navrátil, Holiš, Tusjak – Vozihnoj (90+4. Rydval), Icha, Boula, P. Plachý – Jakub Matoušek (90+1. Drozd), Provazník (90. Mu. Tijani).

Nevydařená domácí premiéra

Zdeněk Brož

Úvodní zápas u Litavky si náš tým pokazil už v prvním poločasu, který vyšel Táborsku. Snaha o vyrovnání ve druhé půli už přišla marně.

Domácí premiéra v této sezóně čekala náš tým v duelu s Táborskem. Do zápasu však vstoupili lépe hosté. Důraznou obranou nepustili naše ofenzivní hráče do hry a navíc po rohovém kopu se prosadil ve 13. minutě Vozihnoj. Náš tým se prezentoval sporadicky. Na nadýchaný centr Soldáta si naběhl Radek Voltr, ale hlavou mířil vedle branky.

Ve 41. minutě ukázali hezkou kombinaci Tomáš Pilík a Martin Sus. Příbramský bek šajtlí těsně minul břevno hostující branky. V závěru poločasu měl náš tým velký tlak, ostrou nahrávku střílel před branku Radek Voltr, ale obrana odvrátila na roh. Z brejku však přišel krutý trest v podobě branky Matouška - 0:2

Po změně stran přitlačil náš tým hosty k brance. Ve velké možnosti se objevil Voltr a poté i Zorvan, ale výsledkem jsme v první desetiminutovce nepohnuli. Aktivita našeho týmu byla ve druhé části hry zřejmá, ale nedařilo se ve finální přihrávce, které často končily blokované nebo mimo svého adresáta. V největší šanci zápasu z naší strany se nakonec objevil Radek Voltr, stačil přelobovat i brankáře, ale na brankové čáře míč vykopl Navrátil. Když ani pomezní nic nesignalizoval, bylo jasné, že se z branky radovat nemůžeme. 

Postupně se neujaly ani střely Cmiljanoviče nebo Zorvana. Tahoun Voltr nevyužil ani další možnost, kdy poslal míč do náruče brankáře. V závěru nakonec zlikvidoval Jakub Šiman šanci hostujícímu týmu z dalšího brejku, ale výsledné skóre nám body už neukázalo. Pěkná návštěva tak radost z bodů sdílet s týmem nemohla, fanouškům patří velké poděkování, že po dlouhé době mohli dorazit na tento zápas.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School