FK PŘÍBRAM
08.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 3. kolo
2:0
V. Žižkov vs. Příbram
Online
Branky: 58. Nabiyev, 74. Bazal
Žluté karty: Muleme, Ahmed - Cmiljanovič, Petrák, Zorvan
Rozhodčí: Vojkovský – Mikeska, Bureš
Diváci: 1230
V. Žižkov:

Soukup – Řezáč, Gabriel, Březina, Muleme – Sixta (73. T. Zeman), Súkenník – Bazal (81. Koželuh), Petrlák (90. Hosaam El Nagar), Nabiyev (81. Ahmed) – Batioja

Příbram:

Kočí - Sus, Kodr, Halinský, Cmiljanovič (85. Vilotič) - Pilík (60. Langhamer), Zorvan, Soldát (69. Dočekal), Petrák, Vávra (60. Procházka) - Voltr (60. Dědič)

Druhá porážka v řadě

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nezvládla utkání na Žižkově a podruhé za sebou prohrála.

Proti předchozímu utkání s Táborskem musel trenér Vlachovič udělat změnu v brance a místo nemocného Šimana se mezi tři tyče postavil Ondřej Kočí. 

Ve sluncem zalitém dopoledni začali hodně aktivně domácí a Kočí hned v úvodu musel řešit ošemetnou situaci ve svém malém vápně. O malou chvíli později se příbramský brankář proletěl, ale povedená střela šla naštěstí mimo. Teprve pak se hosté probrali a usadili se před domácí brankou. Z převahy, ale vzešlo jen několik rohových kopů a zablokovaných střeleckých pokusů. Zbytek prvního poločasu pak již příliš fotbalového vzrušení nenabídl a hra se odehrávala převážně ve středu.

Do druhého poločasu znovu lépe vstoupila domácí Viktorka a brzy se dočkala gólové odměny. Nejprve z velké dálky napřáhl ke střele Březina a jeho pokus s námahou Kočí vytěsnil na roh. Z něj pak po sérii závarů dostal míč za vápno k nohám Nabiyeva a ten krásnou střelou na zadní tyč nedal Kočímu šanci. Příbram se po obdržené brance vrhal do útoku, ale přes obětavě hrající Viktorku se k vážnějšímu ohrožení nedostala. Naopak domácím se otevíraly možnosti k rychlým brejkům a jeden z nich úspěšně zakončil Bazal a uzavřel na konečných 2:0 pro Žižkov.

Příbram ve druhém utkání za sebou nedokázala skórovat a vrací se domů bez bodového zisku.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School