FK PŘÍBRAM
14.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 4. kolo
2:2
Příbram vs. Varnsdorf
Online
Branky: 29. Vávra, 49. Pilík - 9. Lauko, 72. Dordič
Žluté karty: Pilík, Vávra - Richter A., Richter M., Kubista
Rozhodčí: Křepský - Volf, Černojevič
Diváci: 866
Příbram:

Kočí – Sus, Halinský, Mezera, Cmiljanovič - Langhamer, Soldát (82. Voltr), Zorvan, Pilík (82. Petrák), Vávra - Dedič

Varnsdorf:

A. Richter – M. Richter, Lauko, Bláha, Žák (58. Schön), Ondráček (82. Šimon), Dordić, Velich (58. Kubista), Zbrožek, Rudnytskyy (67. Heppner), Hušek

Obrat jsme k výhře nedotáhli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na domácím trávníku znovu inkasovala dvě branky a nedokázala dotáhnout obrat skóre k zisku tří bodů.

Příbram šla do utkání 4. kola F:NL s cílem získat tři body. Úvodní minuty zápasu přinesly slibný pokus Daniela Langhamera, jeho ránu musel vyrazit brankář na rohový kop. V 9. minutě stříleli hosté přímý kop z 30 metrů a přízemní střelu brankář Ondřej Kočí neudržel v rukavicích. Míč doskákal do sítě a posunul skóre na 0:1 pro hosty. Obdržený gól nezlomil náš tým a už brzy vybojoval dobrou možnost Stanislav Vávra, když se probil před bránou k zakončení a míč poslal do břevna. Příbramský gólman Ondřej Kočí chytil nebezpečnou hlavičku a tentokrát podržel svůj tým před další brankou. Ve 26. minutě si vykombinoval Tomáš Pilík míč se spoluhráči a letící míč poslal z voleje přes brankáře. Jenže zase míč zastavila konstrukce brány, tentokrát tyčka.

Ve 29. minutě konečně přišla gólová radost. Vávra si počíhal na míč před brankou a nikým nehlídaný poslal balón za záda hostujícího brankáře - 1:1! Závěr poločasu kontroloval náš tým, přesto musel Kočí zasahovat při nebezpečné nahrávce za obranu.

Po změně stran přišel náš tým s vůli zápas otočit a zaslouženě se dočkal už ve 49. minutě. Filip Zorvan výborně vybojoval míč na hraně vápna a předložil Tomáši Pilíkovi tutovku - 2:1. Uklidnění toto slibné vedení však nepřineslo. Varnsdorf se oklepal a z ojedinělé akce vyrovnal v Dordič v 72. minutě. Zápas pak zpomalila střídání z obou týmů. V 84. minutě vytáhnul výborný zákrok Kočí, když střelu na zadní tyč stačil vytáhnout pryč.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School