FK PŘÍBRAM
21.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 5. kolo
0:2
Příbram vs. Sparta B
Online
Branky: 39. Kozák, 71. Sejk
Žluté karty: Dedič, Halinský, Pilík - Piško, Gelašvili
Rozhodčí: Cieslar - Poživil, Líkař
Příbram:

Kočí – Sus, Halinský, Mezera, Cmiljanović - Langhamer (75. Procházka), Pilík, Zorvan, Soldát (61. Petrák), Vávra (61. Voltr) - Dedič.

Sparta B:

Kotek – Suchomel, Piško (C), Gelašvili, Dudl (61. Červak) – Patrák, Pudhorocký (72. Šilhart), Jonáš, Ambler (72. Okeke) – Sejk, Kozák (80. Vácha).

Nevydařené utkání se sparťanským Béčkem

Zdeněk Brož

Ani ve třetím domácím utkání aktuální sezóny jsme doma u Litavky nezvítězili a sparťanské rezervě jsme podlehli 0:2.

Třetí domácí utkání v sezóně mělo být reparátem za předchozí utkání. V úvodu zápasu se brzo dostal do šance po standardce Denis Halinský, v závaru nepropálil chumel před sebou. Ještě lepší situaci nabídl Tomáš Pilík střelou-přihrávkou. Duo Dedič a Vávra však na rychlý míč nedosáhlo. Příbramskému kapitánovi nevyšel ani přímý kop, když je ve 26. minutě poslal těsně nad branku. Přímý kop dostala i Sparta a Patrák střelu poslal těsně vedle. Ve 41. minutě přišel moment, který nás zmrazil. Kozák se prosadil přes duo našich stoperů a přesnou střelou překonal Kočího - 0:1.

Hned po změně stran se do příležitosti dral Daniel Langhamer, ale posla míč nad branku. Sparťanské Béčko v úvodu druhé půle jen bránilo a odráželo tlak našeho týmu. René Dedič mohl náš tým poslat k vyrovnání v 66. minutě, ale branku mu sebral gólman Kotek. V 71. minutě kopala Spata "B" další přímák a tentokrát úspěšně, když zeď i brankáře obstřelil Sejk - 0:2.

Velmi záhy mohl snížit Radek Voltr, jenže zblízka nepropasíroval míč přes brankáře. Za obrovskou možnost jde brát i hlavičku Dediče v 89. minutě. I tady byl úspěšnější brankář Sparty. Ani závěrečný nápor nepřinesl vstřelení branky a tak si tři body odvezli mladíci ze Sparty.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School