FK PŘÍBRAM
21.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 5. kolo
0:2
Příbram vs. Sparta B
Online
Branky: 39. Kozák, 71. Sejk
Žluté karty: Dedič, Halinský, Pilík - Piško, Gelašvili
Rozhodčí: Cieslar - Poživil, Líkař
Příbram:

Kočí – Sus, Halinský, Mezera, Cmiljanović - Langhamer (75. Procházka), Pilík, Zorvan, Soldát (61. Petrák), Vávra (61. Voltr) - Dedič.

Sparta B:

Kotek – Suchomel, Piško (C), Gelašvili, Dudl (61. Červak) – Patrák, Pudhorocký (72. Šilhart), Jonáš, Ambler (72. Okeke) – Sejk, Kozák (80. Vácha).

Nevydařené utkání se sparťanským Béčkem

Zdeněk Brož

Ani ve třetím domácím utkání aktuální sezóny jsme doma u Litavky nezvítězili a sparťanské rezervě jsme podlehli 0:2.

Třetí domácí utkání v sezóně mělo být reparátem za předchozí utkání. V úvodu zápasu se brzo dostal do šance po standardce Denis Halinský, v závaru nepropálil chumel před sebou. Ještě lepší situaci nabídl Tomáš Pilík střelou-přihrávkou. Duo Dedič a Vávra však na rychlý míč nedosáhlo. Příbramskému kapitánovi nevyšel ani přímý kop, když je ve 26. minutě poslal těsně nad branku. Přímý kop dostala i Sparta a Patrák střelu poslal těsně vedle. Ve 41. minutě přišel moment, který nás zmrazil. Kozák se prosadil přes duo našich stoperů a přesnou střelou překonal Kočího - 0:1.

Hned po změně stran se do příležitosti dral Daniel Langhamer, ale posla míč nad branku. Sparťanské Béčko v úvodu druhé půle jen bránilo a odráželo tlak našeho týmu. René Dedič mohl náš tým poslat k vyrovnání v 66. minutě, ale branku mu sebral gólman Kotek. V 71. minutě kopala Spata "B" další přímák a tentokrát úspěšně, když zeď i brankáře obstřelil Sejk - 0:2.

Velmi záhy mohl snížit Radek Voltr, jenže zblízka nepropasíroval míč přes brankáře. Za obrovskou možnost jde brát i hlavičku Dediče v 89. minutě. I tady byl úspěšnější brankář Sparty. Ani závěrečný nápor nepřinesl vstřelení branky a tak si tři body odvezli mladíci ze Sparty.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School