FK PŘÍBRAM
27.08.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 6. kolo
2:2
Ústí n. L. vs. Příbram
Online
Branky: 41. Krobot, 54. Krobot – 42. Vávra, 84. Voltr
Žluté karty: Miskovič, Mechmache, Prošek, Čičovský, Jiránek, Plachý, Bílek – Pilík, Halinský, Sus, Petrák
Rozhodčí: Dorušák – Arnošt, Slavíček
Diváci: 516
Ústí n. L.:

Plachý – Alexandr, Hudec, M. Bílek, Chodora – Emmer (85. Strada), Miskovič, Mechmache (46. Čičovský), Ogiomade (68. Jiránek) – Prošek, Krobot (74. Angelozzi)

Příbram:

Šiman - Sus, Halinský, Vilotič, Cmiljanovič (87. Mezera) - Langhamer (67. Procházka), Pilík, Petrák (78. Obdržal), Zorvan, Vávra (67. Dedič) - Voltr

Z Ústí se vracíme pouze s bodem

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbrami se povedlo dvakrát dotáhnout na vedoucí branku Ústí a po remíze 2:2 dál čeká na druhou výhru.

Příbram vyrazila na sever Čech s touhou utnout nepříjemnou sérii bez plného bodového zisku. Do branky se po nemoci vrátil Jakub Šiman a nově se v základní sestavě objevili Petrák se Voltrem.

Hosté začali aktivně a v 6. minutě se dostal po střelecké pozice po Pilíkově přiklepnutí dostal Zorvan, který bohužel správně netrefil míč a jeho slabý pokus šel mimo. O chvíli měli velkou šanci domácí. Přetažený roh poslal hlavou domácí Hudec do spojnice za Šimanovými zády! Příbram se nadále snažila hrát aktivně a vytvářela si i dobré příležitosti. Pěknou střelu vyslal ze střední vzdálenosti kapitán Pilík těsně vedle a po jeho rohu hlavičkoval Vilotič do tyče! Po dalším trestném kopu Pilíka se v šanci ocitl Vávra. Udeřilo však na druhé straně. Po trestném kopu došlo v malém pokutovém území ke kontaktu mezi brankářem Šimanem s domácím Krobotem a míč skončil v síti. Rozhodčí přes velké protesty hostů branku uznal. Hned po rozehrávce se Příbrami povedlo vyrovnat. Na přihrávku do pokutového území si naběhl nikým neatakovaný Vávra a pohodlně skóroval.

Úvod druhého poločasu zastihl v lepším rozpoložení domácí Ústí. V 54. minutě křižnou střelu vyrazil Šiman jen před sebe a úplně volný Krobot poslal domácí podruhé do vedení. Hosty druhá branka viditelně rozhodila a dlouho se nemohli vzpamatovat. Jejich útočné snahy brzdila nervozita a velké množství nepřesností. Domácí naopak čekali na chyby a vyráželi do rychlých protiútoků. Snaha se Příbrami vyplatila až v závěru utkání, kdy se dokázal prosadit Radek Voltr a vyrovnal. Rozhodnout mohl v nastavení Zorvan, ale jeho dobrý pokus vyrazil gólman na rohový kop.

Čekání Příbrami na tříbodový zisk tak trvá i nadále.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School