FK PŘÍBRAM
03.10.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 10. kolo
1:1
Vlašim vs. Příbram
Online
Branky: 82. Blecha (pen.) – 38. Zorvan
Žluté karty: Svoboda, Rigo, Křišťan, Breda - Langhamer, Šiman, Vilotič, Kingue
Rozhodčí: Švagr – Pfeifer, Černoevič
Diváci: 540
Vlašim:

Řehák – Hošek (87. Kozel), Broukal, P. Breda, V. Svoboda – Rigo, Křišťan, Blecha, Zinhasović (67. Janda), Višinský – Červenka

Příbram:

Šiman - Sus, Vilotič, Kingue, Mezera - Langhamer (58. Vávra), Zorvan (46. Obdržal), Pilík, Petrák, Procházka (75. Vlček) - Voltr (75. Hájek)

Z Vlašimi vezeme bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nedokázala udržet vedení z prvního poločasu a po remíze 1:1 veze z Vlašimi pouze bod.

Trenér Valachovič nemohl do utkání s Vlašimí počítat do obrany s Denisem Halinským, který pyká za žluté karty. Místo něj se tak do obrany postavil navrátilec Olivier Kingue. 

Úvod utkání nenabídl divákům výraznější šanci a i ti si tak museli počkat až do 18. minuty. To se k přímému kopu ze strany postavil Pilík a s jeho pokusem měl Řehák velké starosti. Dobrou šanci pak měli i domácí, ale Svoboda v dobré pozici hlavičkoval nad branku. Po půlhodině hry si na křižný pas výborně naběhl Procházka a jen velmi dobrý výběh brankáře mu zabránil v zakončení. Sedm minut před poločasem se hosté dočkali. Pilíkův centr se ve vápně dostal k Zorvanovi a ten z otočky s pomocí teče dostal míč do sítě. Domácí Vlašim mohla ještě do poločasu vyrovnat, ale Višinského tečovaná střela skončila jen těsně vedle tyče.

Do druhého poločasu vstoupili velmi aktivně domácí hráči a příbramská obrana chvílemi odolávala jen s vypětím všech sil. Ke smůle Vlašimi si však její hráči velmi často v zakončení nevěděli rady. Šanci rozhodnout utkání dostal v 77. minutě z trestného kopu Pilík, ale jeho dobré umístěný pokus vyrazil skvělým zákrokem Řehák. Vlašim se nakonec v závěru utkání dočkala vyrovnání. Nejprve Jakub Šiman fantastickým způsobem vychytal Červenku, ale vzápětí došlo k dalšímu souboji obou protivníků a rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. K jeho rozehrání se postavil Blecha a do protipohybu brankáře vyrovnal. Domácí vyrovnání ještě více nabudilo, ale v závěru už znovu skórovat nedokázali a utkání tak skončilo remízou.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School