FK PŘÍBRAM
03.10.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 10. kolo
1:1
Vlašim vs. Příbram
Online
Branky: 82. Blecha (pen.) – 38. Zorvan
Žluté karty: Svoboda, Rigo, Křišťan, Breda - Langhamer, Šiman, Vilotič, Kingue
Rozhodčí: Švagr – Pfeifer, Černoevič
Diváci: 540
Vlašim:

Řehák – Hošek (87. Kozel), Broukal, P. Breda, V. Svoboda – Rigo, Křišťan, Blecha, Zinhasović (67. Janda), Višinský – Červenka

Příbram:

Šiman - Sus, Vilotič, Kingue, Mezera - Langhamer (58. Vávra), Zorvan (46. Obdržal), Pilík, Petrák, Procházka (75. Vlček) - Voltr (75. Hájek)

Z Vlašimi vezeme bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nedokázala udržet vedení z prvního poločasu a po remíze 1:1 veze z Vlašimi pouze bod.

Trenér Valachovič nemohl do utkání s Vlašimí počítat do obrany s Denisem Halinským, který pyká za žluté karty. Místo něj se tak do obrany postavil navrátilec Olivier Kingue. 

Úvod utkání nenabídl divákům výraznější šanci a i ti si tak museli počkat až do 18. minuty. To se k přímému kopu ze strany postavil Pilík a s jeho pokusem měl Řehák velké starosti. Dobrou šanci pak měli i domácí, ale Svoboda v dobré pozici hlavičkoval nad branku. Po půlhodině hry si na křižný pas výborně naběhl Procházka a jen velmi dobrý výběh brankáře mu zabránil v zakončení. Sedm minut před poločasem se hosté dočkali. Pilíkův centr se ve vápně dostal k Zorvanovi a ten z otočky s pomocí teče dostal míč do sítě. Domácí Vlašim mohla ještě do poločasu vyrovnat, ale Višinského tečovaná střela skončila jen těsně vedle tyče.

Do druhého poločasu vstoupili velmi aktivně domácí hráči a příbramská obrana chvílemi odolávala jen s vypětím všech sil. Ke smůle Vlašimi si však její hráči velmi často v zakončení nevěděli rady. Šanci rozhodnout utkání dostal v 77. minutě z trestného kopu Pilík, ale jeho dobré umístěný pokus vyrazil skvělým zákrokem Řehák. Vlašim se nakonec v závěru utkání dočkala vyrovnání. Nejprve Jakub Šiman fantastickým způsobem vychytal Červenku, ale vzápětí došlo k dalšímu souboji obou protivníků a rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. K jeho rozehrání se postavil Blecha a do protipohybu brankáře vyrovnal. Domácí vyrovnání ještě více nabudilo, ale v závěru už znovu skórovat nedokázali a utkání tak skončilo remízou.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis