FK PŘÍBRAM
30.10.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 13. kolo
0:1
Příbram vs. Třinec
Online
Branky: 16. Petráň
Žluté karty: Hájek, Halinský, Pilík - Kania, Juřena, Adamuška
Rozhodčí: Krejsa - Dresler, Matoušek
Diváci: 625
Příbram:

Šiman – Procházka (84. Kvída), Halinský (68. Vlček), Kingue, Vilotić – Pilík, Čermák (77. Petrák), Hájek, Obdržal (46. Voltr), Langhamer (46. Antwi) – Dedič

Třinec:

Adamuška – Foltyn (52. Javůrek), T. Ba, Bedecs, Hýbl (54. Puchel) – Omasta, Habusta, Šteinhübel, Kania – Petráň (86. Ntoya), Juřena

Ztráta s Třincem jak ze zlého snu

Zdeněk Brož

Na jedinou branku Třince jsme po celý zápas nenašli ani přes gólové příležitosti recept a body si tak odvezli od Litavky hosté.

Příbramský tým šel do zápasu proti poslednímu celku tabulky F:NL jako papírový favorit. Po ztracených bodech v Chrudimi udělal trenérský tým několik změn v sestavě. Domácí diváci viděli první rohový kop, jenže poté přišlo několik minut, kdy měl Třinec navrch. Nejprve zahrozil nebezpečnou hlavičkou, kterou senzačně lapil na čáře Jakub Šiman. V 16. minutě jsme tratili míč v zajímavě se rozvíjeném brejku a Petráň napřáhl přesně - 0:1. 

Až poté si vytvořil první velkou šanci i náš tým, ovšem po zakončení René Dediče na čáře zachránil brankář Adamuška. Ve 30. minutě trefil břevno naší branky hlavičkující Juřena a my jsme se trápili. Na branku nedoputovaly ani dvě zablokované střely - přímý kop Tomáše Pilíka a zakončení Marcela Čermáka. Ve 42. minutě hlavičkoval Oli Kingue a brankář opět lepí míč až na čáře. Dobrou možnost má i Dedič, z otočky pálí do středu branky. Velký tlak našeho týmu ukončil až první poločas.

Po přestávce musely přijít změny, naskočili Radek Voltr s Emanuelem Antwi. A hned měl náš tým velký závar. Procházka s Dedičem neprocpali míč skrz houštinu těl před brankou Třince, akci zakončil Antwi hlavičkou vedle. V 60. minutě to byl znovu Antwi, který si naskočil před branku, ale míč posílá nad branku. V 67. minutě už Dedič překonal gólmana, ale míč zastavil před bránou hostující bek. Nezadařilo se ani Vilotičovi z následného rohu,  když posílá míč nad břevno. 

V 75. minutě orazitkuje břevno střelou z vápna výborně hrající střídající Antwi. V nastaveném čase hlavičkoval po výborném centru nad branku i René Dedič a tak si po velké převaze našeho týmu odváží body od Litavky šťastní hosté.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School