FK PŘÍBRAM
06.11.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 14. kolo
4:1
Líšeň vs. Příbram
Online
Branky: 34. Málek, 52. Silný, 84. Rolinek, 89. Málek – 67. Voltr
Žluté karty: Bednář, Kučera, Rolinek – Dedič, Kvída, Obdržal
Rozhodčí: Franěk – Šimáček, Pečenka
Diváci: 523
Líšeň:

Veselý – Pašek, Jeřábek, O. Ševčík, Lutonský – Kučera – Bednář (90+3. Burda), Málek (90+2. Ulbrich), Matocha (83. Zikl), Rolinek – Silný (90+2. Chwaszcz)

Příbram:

Šiman – Kvída, Vilotić, Kingue, Antwi (58. Voltr) - Pilík (87. Vávra), Obdržal (58. Čermák), Tregler, Hájek, Procházka - Dedič

Voltrova branka na body nestačila

Jan Vostrý

Příbram pokračuje v nevýrazných výkonech a z Líšně si místo bodů veze vysokou porážku.

K premiéře Příbrami na půdě Líšně mohl trenér Valachovič po půl roce znovu počítat s uzdraveným Jaroslavem Treglerem, který se do sestavy vrátil poprvé od května.

Do první větší šance se dostal nejlepší hostující střelec Dedič a skrytou střelou nechal vyniknout domácího brankáře. Další minuty pak příliš vzruchu nepřinesly a diváci si na výraznější akce museli počkat. Ve 34. minutě pak přišla jediná branková situace prvního poločasu. Odražený míč se dostal k Málkovi, který povedenou ranou nedal Šimanovi šanci a poslal domácí do vedení.

Druhý poločas začali lépe hráči Líšně a brzy se dočkali druhého gólu. V 52. minutě se střelou z dálky prosadil Silný. Stejný hráč mohl o chvíli později přidat další branku, ale Šiman v brance byl proti. Naději pro Příbram mohl přinést Stefan Vilotič, který ale po Procházkově vyražené střele nedokázal míč uklidit do sítě. Naději hostům přinesla 67. minuta, kdy střídající Radek Voltr dokázal snížit na rozdíl jedné branky. Kousek od vyrovnání byli příbramští o deset minut později. Dedičovu střelu vyrazil brankář a dobíhajícímu Voltrovi byl odpískán faul na gólmana. Příbramská snaha o vyrovnání pokračovala, ale dalšího gólu se dočkala domácí Líšeň. V 84. minutě se nejprve prosadil Rolinek a v samotném závěru dokončil příbramský zmar svoji druhou brankou v utkání Málek.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School