FK PŘÍBRAM
20.11.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 15. kolo
1:1
Příbram vs. Jihlava
Online
Branky: 11. Antwi - 27. Vlček
Žluté karty: Vilotič, Čermák, Januška, Tregler - Lacko
Rozhodčí: Ulrich - Pfeifer, Černoevič
Diváci: 672
Příbram:

Šiman – Sus, Kvída, Tregler, Vilotić - Langhamer (65. Vávra), Halinský (90. Petrák), Kingue, Antwi (65. Januška (46. Čermák) - Dedič, Pilík (75. Hájek)

Jihlava:

Vejmola – Christodoulou, Pojezný, T. Vlček, T. Svoboda – Ritter (72. Zoubele), Lacko, Tureček, Selnar (79. Křivánek) – Fila (90+3. Franěk), Vedral (72. Araujo-Wilson)

Zápotočného premiéra byla jen s bodem

Zdeněk Brož

Bojovné utkání přineslo jen dvě branky pro obě strany. V posledním domácím zápase podzimu tak získáváme jen bod za remízu 1:1.

Ve své trenérské premiéře zamíchal Tomás Zápotočný výrazně sestavou. V základu se mimojiné objevila hned čtveřice stoperů, dva z nich Halinský a Kingue ovšem nastoupili překvapivě v záložní řadě. Slibný začátek zápasu potvrdil v 11. minutě Emmanuel Antwi, když si naběhl před branku na Pilíkův centr a hlavou neomylně zavěsil míč do sítě. 

Brzo poté měl ještě slibnou možnost Tomáš Pilík, ale v dobré pozici přestřelil branku. Hosté se snažili dostat k brance přes standardní situace a ve 27. minutě nedosáhl Šiman na centrovaný míč a hostující Vlček vyrovnal - 1:1. Závěr první části hry skončil v nepřesných nahrávkách.

Oživit hru Příbrami měl Marcel Čermák, ale ani po změně stran jsme se nedokázali prosadit přes pevnou obranu hostující Vysočiny. A právě střídající Čermák měl dobrou možnost, když ze strany zakončoval na brankáře hostů, prostřelit jej se však nepodařilo. V 71. minutě měl na hlavě gól střídající Araujo Wilson z Jihlavy, po centru trefil tyč naší brány. V této části hry končily akce zelenočerných spíše v náznacích daleko od ohrožení branky hostů. Lepší možnost ke skórování se nenaskytla ani ve zbytku duelu a tak máme z 15. kola jediný bod.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School