FK PŘÍBRAM
27.11.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 16. kolo
2:3
Táborsko vs. Příbram
Online
Branky: 20. Provazník, 82. Tijani – 39. Pilík, 61. Vilotić, 71. Voltr (pen.)
Žluté karty: Provazník, Matoušek, Tijani, Navrátil – Tregler, Vilotič, Voltr, Pilík, Sus
Rozhodčí: Švagr – Slavíček, Machač
Diváci: 497
Táborsko:

Zadražil – Navrátil, Tusjak, Holiš, Havrda (57. Tijani) – Almeida, Icha, Boula, P. Plachý – Matoušek (57. Čapek), Provazník (80. Rafa)

Příbram:

Kočí – Sus, Vilotič, Kvída, Tregler – Antwi (85. Petrák), Čermák (60. Hájek), Halinský (85. Vávra), T. Pilík, Langhamer (76. Procházka)  – Dedič (60. Voltr)

Vítězné zakončení podzimu

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Tři vstřelené branky přinesly Příbrami v závěrečném utkání podzimní části výhru a tři důležité body.

K poslednímu utkání podzimní části čekala Příbram cesta do Tábora. V základní sestavě se do branky poprvé od srpna postavil Ondřej Kočí a v polí místo Kingueho nastoupil Čermák.

Do úvodní velké šance se dostal Denis Halinský, ale jeho gólovou hlavičku s velkou námahou vytáhl domácí gólman nad branku. Z vedoucí branky se tak mohli následně ve 20. minutě radovat hráči Táborska. Po rohu se prosadil Provazník. Další branku mohl přidat Havrda, kterému v tom zabránil dobrým zákrokem Kočí. Před poločasem se gólové radosti dočkali i hosté. Na konci povedené akce stál příbramský kapitán Tomáš Pilík a vyrovnal!

Druhý poločas vyšel lépe hostující Příbrami. V 62. minutě posadil Pilík centr z trestného kopu na hlavu Vilotiče a hosté šli do vedení. O chvíli později došlo k faulu v pokutovém území Táborska na Atwiho a hosté dostali možnost zahrávání pokutového kopu. K němu se postavil Pilík, ale neproměnil. Při dorážce ho však domácí faulovali a rozhodčí nařídil další penaltu! K jejímu rozehrání se postavil střídající Radek Voltr a poslal hosty do dvoubrankového vedení! 

Na závěrečné drama zadělal v 83. snížením střídající Tijani a dal domácím naději na bodový zisk. Konečné razítko mohl dát v závěru v samostatném úniku Pilík, ale svůj souboj s gólmanem znovu prohrál a branku minul. Příbram si však již vedení vzít nenechala a po čtyřech utkáních si připsala plný bodový zisk.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School