FK PŘÍBRAM
13.03.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 18. kolo
3:0
Varnsdorf vs. Příbram
Online
Branky: 23. Dordić, 41. Dordić, 50. Schön
Žluté karty: Kvída
Rozhodčí: Dorušák – Kotík, Mikeska
Diváci: 453
Varnsdorf:

A. Richter – Heppner, M. Kubista, Kouřil, M. Richter – Bláha, Žák (85. Zbrožek) – Schön (67. Radosta), Lauko (75. Kocourek), Dordić (85. Ondráček) – Rudnytskyy (67. Velich)

Příbram:

Melichar – Kvída, Halinský (46. Fišl), Tregler, Vilotić – Čermák, Pilík (61. Hájek), Soldát (72. Vávra), Gembický (46. Procházka) – Wágner, Novotný (46. Antwi)

Zasloužená porážka

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbrami se nepovedlo potvrdit předchozí domácí výhru a z Varnsdorfu se vrací bez bodového zisku.

Příbram nastoupila do utkání s Varnsdorfem ve stejné sestavě jako před týdnem při výhře nad Viktorii Žižkov se snahou potvrdit dobrý vstup do jarní části soutěže.

Lepší vstup do utkání však měli domácí a příbramská defenziva měla plné nohy práce s odvracením jejich ofenzivy. První velká příležitost přišla ve 20. minutě, ale míč z kopačky Schöna zachránil obětavě Kvída. V další velké šanci se nedokázal prosadit Žák. Třetí velká šance domácích už znamenala jejich vedení. Po Kouřilově přihrávce se prosadil Dordič a korunoval dobrý vstup Varnsdorfu do utkání. Stejný hráč se pak prosadil ještě v závěru poločasu a domácí odcházeli do kabin s vedením o dvě branky.

Příbramský trenérský štáb ve snaze otočit ráz utkání udělal o přestávce tři změny v sestavě a na trávník se dostali Fišl, Procházka a Antwi. Příbramské snahy o zdramatizování utkání však pohasly už po pěti minutách druhého poločasu, když po Dordičově přihrávce vstřelil třetí branku Schön. Třetí zásah tak v podstatě otupil veškeré snahy Příbrami a domácí si bez problémů do konce utkání pohlídali přesvědčivou výhru.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School