FK PŘÍBRAM
20.03.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 19. kolo
1:1
Sparta B vs. Příbram
Online
Branky: 90+3. Kozák – 85. Pilík (pen.)
Žluté karty: Ryneš – Čermák, Vilotić, Pilík, Tregler, Kvída, Gembický
Červené karty: 79. Ryneš - 57. Tregler
Rozhodčí: Nehasil – Melichar, Hádek
Diváci: 422
Sparta B:

Kotek – A. Gabriel (65. Goljan), Večerka, Červak, Dudl (10. Tvaroh) – Ryneš, Pudhorocký, Jonáš, Polidar – Holoubek (75. L. Vácha), Turyna (65. Kozák).

Příbram:

Melichar - Kvída, Tregler, Vilotić, Fišl - Procházka, Pilík, Čermák, Halinský (29. Vávra), Gembický (88. Antwi) - Wágner (68. Hájek)

O výhru jsme přišli v nastavení

Jan Vostrý

Velmi zajímavé utkání se třemi penaltami a dvěma červenými kartami nakonec přineslo po vyrovnání Sparty v nastavení pouze bod.

Za slunečného, ale větrného počasí nás čekalo utkání na Strahově proti rezervě Sparty. 

První poločas přinesl zajímavý fotbal a spoustu šancí na obou stranách, ale i několik ostřejších zákroků. Ten první odnesl v 10. minutě Dudl a musel po Čermákově faulu střídat. V 18. minutě fauloval střídající Tvaroh v pokutovém území Wágnera a hosté dostali příležitost pokutového kopu. K němu se postavil sám faulovaný a bohužel neproměnil. Dalším smolařem utkání pak byl Denis Halinský, který musel střídat po třech ostrých zákrocích směřujících na kotník. Další dobrou šanci měl na jedné straně Gembický a na druhé straně vychytal dorážku Tvaroha Melichar. V samotném závěru poločasu dostali možnost zahrávání pokutového kopu i domácí sparťané po zákroku Vilotiće na Gabriela. I tentokrát byl šťastnější brankář Melichar a penaltu Rynešovi chytil.

Do druhého poločasu vstoupila lépe hostující Příbram a místy soupeřově obraně zatápěla. Oba týmy pak nabízely divákům otevřený fotbal a šance se střídaly na obou stranách. V 57. minutě po Pilíkově rohu chyboval domácí brankář Kotek a míč směřující do branky jen s námahou odvrátil obránce. Následný rychlý protiútok zastavil Tregler jen zásluhou faulu a po druhé žluté kartě musel předčasně opustit hřiště. Tento okamžik změnil obraz hry. Domácí se hnali za úvodní brankou a obléhali příbramské pokutové území. Sparťanská snaha však nekončila úspěšně a navíc v 79. minutě po zakopnutí míče dostal druhou žlutou a následně červenou kartu Ryneš. Po vyrovnání sil se obraz hry opět proměnil a více ze hry měli opět hostující fotbalisté. Ti dostali i příležitost zahrání druhého pokutového kopu po Polidarově ruce. K jeho rozehrání se postavil kapitán Pilík a poslal svůj celek do vedení. Z výhry se však hosté nakonec radovat nemohli. Ve třetí nastavené minutě se na Tvarohův centr naskočil nikým nehlídaný Kozák a vyrovnal. 

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School