FK PŘÍBRAM
06.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
2:0
Příbram vs. Ústí n. L.
Online
Branky: 28. Vilotič, 70. Wágner
Žluté karty: Vilotič, Soldát - Krobot, Čičovský, Kabantsov
Rozhodčí: Orel - Vlček, Arnošt
Diváci: 721
Příbram:

Melichar - Kvída, Halinský, Fišl, Vilotič - Procházka (71. Antwi), Čermák, Pilík (71. Hájek), Vávra (60. Soldát), Novotný (60. Gembický) - Wágner

Ústí n. L.:

Plachý – Švanda, Kabancov, Čítek, Kurka – Emmer (66. Gonzalez), Gedeon, Miskovič Jiránek – Čičovský (53. Tymošenko), Krobot.

Důležitá výhra nad Ústím

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Branky Stefana Vilotiče a Tomáše Wágnera nasměrovaly Příbram k důležité výhře nad Ústím nad Labem.

Po třech utkáních na hřištích soupeřů a také třech zápasech bez tříbodového zisku jsme se dočkali domácího utkání v rámci dohrávky 20. kola Fortuna:Národní Ligy proti FK Ústí nad Labem. Po nadějném zápase v Brně šel tým od začátku za třemi body, ikdyž jsme hledali přesnou mušku i větší agresivitu před brankou. Slibně tak vypadaly šance Tomáš Wágnera i Ondřeje Novotného, které brankou neskončily. Ve 28. minutě si do pokutového území vběhl Stefan Vilotič a bombou z úhlu propálil brankáře na přední tyči - 1:0. Velmi dobře hrála naše obrana a tak si brankář Martin Melichar moc nezachytal, zato si solidně zakopal během rozehrávky se svými stopery.

Těsné vedení však nedávalo moc jistoty do druhé části hry, zejména, když se začaly kupit nepřesnosti a přibylo i několik rohových kopů. Razítka na gól se tak chopil střídající Dominik Gembický, který se krásně uvolnil ve vápně, připravil pro Tomáše Wágnera snadný gól při zakončení do prázdné branky - 2:0 v 70. minutě. Až tenhle moment jakoby uvolnil nohy našim fotbalistům a najednou se objevilo i několik vtipných fotbalových momentů. Mohli jsme přidat i další branky, nejblíž byli zakončující Karel Soldát s ranou nad břevno a Tomáš Wágner, jehož hlavičku chytil brankář hostujícího celku.

Tým zápas dohrál s udržením čistého konta, které bylo první v jarní části sezóny. Ukázalo se, že domácí zápas "Na Litavce" jsme už potřebovali. Zisk tří bodů nás poslal v tabulce i nad dnešního soupeře.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School