FK PŘÍBRAM
09.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 22. kolo
2:3
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 6. Gembický, 66. Vilotič - 39., 51. Kim, 61. Peterka
Žluté karty: Fišl, Vilotič, Tregler - Souček, Buchvaldek, Cienciala
Rozhodčí: Křepský - Leška, Pochylý
Diváci: 528
Příbram:

Melichar - Kvída (73. Antwi), Tregler, Fišl, Vilotič - Gembický, Čermák, Pilík (62. Petrák), Hájek (46. Halinský), Novotný (73. Procházka) - Wágner

Dukla Praha:

Rada – Kovernikov (89. Konan), Piroch, J. Peterka, Habovda – Šebrle (71. Červenka), Kim, D. Souček, Kulhánek – David Kozel (82. Cienciala), Buchvaldek (81. D. Breda).

Dukla rozhodla po půli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nedokázala udržet vedení a po dvou inkasovaných brankách po změně stran už dokázala pouze snížit a s Duklou těsně prohrála.

Zápas s Duklou otevřel rychlý útočný fotbal a hned na začátku si oba celky vyměnily pozdravy ve formě šancí. A už v 6. minutě jsme to byli my, kdo šel do vedení. Ondřej Novotný prodloužil hlavou míč do běhu pro Dominka Gembického, který rychlými kroky prchnul obráncům a proměnil na 1:0. Dukla dál předváděla ofenzivní fotbal, který trápil naši obranu. Kovernikovu hlavičku chytil Martin Melichar, pohlídal i několik další nebezpečných zakončení. 

Náš tým měl několik možností také, když přímý kop Tomáše Pilíka letěl těsně vedle branky. Wágnerova hlavička naopak šla nad branku Radovy branky. Ve 39. minutě využil chyby obrany Kim a vyrovnal na 1:1. Po změně stran nastoupil do hry Denis Halinský, jenže z první možnosti před naší brankou šla do vedení Dukla Praha a opět se prosadil Kim, který vyražený míč nasměřoval do branky. Běžela 51. minuta my jsme prohrávali 1:2. A mohlo být ještě hůř když byl sám před brankářem Melicharem Buchvaldek. Náš gólman jej vychytal. V 61. minutě dala Dukla třetí branku, když se po rohu zavěsil do vzduchu Peterka - 1:3.

Ztracený zápas oživil precizně rozehraný přímý kop Gembického, který proměnil Stefan Vilotič ve snížení na 2:3. V hektickém závěru utkání jsme měli několik zajímavých možností ze standardních situací, ale žádná z nich už kýženou branku nepřinesla. Hosté nám tak oplatili podzimní porážku z Julisky a připsali si tři body za výhru.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School