FK PŘÍBRAM
13.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
0:1
Vyškov vs. Příbram
Online
Branky: 63. Pilík (pen)
Žluté karty: Matys, Štěpánek - Vilotič, Novotný
Rozhodčí: Kvítek - Caletka, Novák
Diváci: 511
Vyškov:

Kinský – Ilko (70. Macej), Matys, Štěpánek, Oulehla – Cabadaj (70. Dan Jambor), Ackroyd – Klesa, Moučka (70. M. Sedlák), Němeček (54. Kanakimana) – O. Vintr (30. Lual)

Příbram:

Melichar – Kvída, Halinský, Fišl, Vilotić – Novotný, Petrák (79. Soldát), Čermák (89. Tregler), Pilík (71. Vávra), Gembický (69. Procházka) – Wágner

Výhru nad Vyškovem trefil Pilík

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Úspěšně proměněná penalta Tomáš Pilíka přinesla důležitou výhru nad Vyškovem.

Další středeční utkání čekalo Příbram na trávníku v Drnovicích, kde svá utkání hraje MFK Vyškov v čele s bývalým příbramským hráčem Michalem Klesou. Utkání začalo z obou stran opatrně a pět stovek diváků si na výraznější akce muselo počkat. K prvnímu ohrožení se dostal Stefan Vilotič, ale jeho hlavička po centru Pilíka byla z ofsajdové pozice. Opravdovou příležitost tak měl o chvíli Dominik Gembický, který z otočky bohužel pálil jen do brankáře.

Po změně stran nabídly týmy divákům zajímavější fotbal. V 51. minutě se mohla Příbram dostat do vedení. Po závaru v pokutovému území mířila Wágnerova sražená střela za bezmocného brankáře, ale na hranici brankové čáry ji domácí obránce dokázal odvrátit. Dobrou příležitost měl i Vyškov, ale Luala hlavou mířil mimo. Rozhodující moment zápasu přišel v 63. minutě. Po centru do pokutového území zahrál domácí hráč rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Tomáš Pilík a střelou do středu branku otevřel skóre. Příbramský kapitán byl i u velké šance domácích o deset minut později, kdy z brankové čáry odvracel míč za překonaným Melicharem. Když samotném závěru utkání pálil z dobré pozice nad Kanakimana, mohli se příbramští radovat z důležité výhry a zisku tří bodů.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis