FK PŘÍBRAM
27.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
0:0
Příbram vs. Chrudim
Online
Žluté karty: Wágner, Tregler - Kejř
Rozhodčí: Franěk - Arnošt Leška
Diváci: 612
Příbram:

Melichar – Vokřínek (83. Soldát, Tregler, Halinský, Kvída - Novotný, Petrák, Čermák, Pilík (60. Vávra), Gembický (73. Procházka) - Wágner.

Chrudim:

Floder – Koželuh, Míka, Donát, Sokol – Jan. Řezníček – Kesner (90+2. Drahoš), Průcha (72. Šejvl), Záviška (58. Firbacher), P. Juliš – M. Šplíchal (58. Kejř)

Recept na Chrudim jsme nenašli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V bojovném utkání jsme nedokázali najit recept na defenzivu soupeře a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Do Příbrami ke středečnímu vloženému kole přijela Chrudim. Hostující tým se v poslední době prezentoval dobrými výsledky a tak bylo nutné na něj dávat velký pozor. Ještě větší si však dávali hosté v obraně a to tak, že vytvořili před svým pokutovým územím obranný val, který musel náš tým dobývat. A nutno přiznat, že to šlo velmi složitě, protože čekání na šance se protahovalo nekonečně. K větším rušným okamžikům došlo až v závěru poločasu, kdy nejprve hosté dosáhli branky z ofsajdu. Na opačné straně se k první velmi nebezpečné střele prodral Ondra Novotný. Na jeho přízemní střelu k tyči však brankář Floder dosáhnul a míč poslal na roh.

Po změně stran náš tým zabral a ještě víc přimáčknul hosty k jejich brance. Jenže i nadále byla cesta k brance téměř zadrátovaná. Dobrá byla střela Jana Vokřínka, na kterou k naší smůle dosáhl brankář a před dorážkou uklízeli obránci na roh. Mnoho rohových kopů přineslo několik závarů. Jeden z nich v 53. minutě skončil brankou, když se prosadil Tomáš Wágner, jenže i zde branka nebyla uznána kvůi pískanému faulu ve vápně. Náš útočník s desítkou na dresu kopal i přímý kop, jenže míč skončil na zdi.

Vstřelení branky tak zůstalo nevyřešeno ani po průniku střídajícího Daniela Procházky. Po jeho hezké akci skončil divoký míč nad brankou. Když i závěrečný nápor zůstal ubráněn, museli jsme se z utkání 26. kola spokojit s jedním bodem za remízu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School