FK PŘÍBRAM
27.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
0:0
Příbram vs. Chrudim
Online
Žluté karty: Wágner, Tregler - Kejř
Rozhodčí: Franěk - Arnošt Leška
Diváci: 612
Příbram:

Melichar – Vokřínek (83. Soldát, Tregler, Halinský, Kvída - Novotný, Petrák, Čermák, Pilík (60. Vávra), Gembický (73. Procházka) - Wágner.

Chrudim:

Floder – Koželuh, Míka, Donát, Sokol – Jan. Řezníček – Kesner (90+2. Drahoš), Průcha (72. Šejvl), Záviška (58. Firbacher), P. Juliš – M. Šplíchal (58. Kejř)

Recept na Chrudim jsme nenašli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V bojovném utkání jsme nedokázali najit recept na defenzivu soupeře a utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Do Příbrami ke středečnímu vloženému kole přijela Chrudim. Hostující tým se v poslední době prezentoval dobrými výsledky a tak bylo nutné na něj dávat velký pozor. Ještě větší si však dávali hosté v obraně a to tak, že vytvořili před svým pokutovým územím obranný val, který musel náš tým dobývat. A nutno přiznat, že to šlo velmi složitě, protože čekání na šance se protahovalo nekonečně. K větším rušným okamžikům došlo až v závěru poločasu, kdy nejprve hosté dosáhli branky z ofsajdu. Na opačné straně se k první velmi nebezpečné střele prodral Ondra Novotný. Na jeho přízemní střelu k tyči však brankář Floder dosáhnul a míč poslal na roh.

Po změně stran náš tým zabral a ještě víc přimáčknul hosty k jejich brance. Jenže i nadále byla cesta k brance téměř zadrátovaná. Dobrá byla střela Jana Vokřínka, na kterou k naší smůle dosáhl brankář a před dorážkou uklízeli obránci na roh. Mnoho rohových kopů přineslo několik závarů. Jeden z nich v 53. minutě skončil brankou, když se prosadil Tomáš Wágner, jenže i zde branka nebyla uznána kvůi pískanému faulu ve vápně. Náš útočník s desítkou na dresu kopal i přímý kop, jenže míč skončil na zdi.

Vstřelení branky tak zůstalo nevyřešeno ani po průniku střídajícího Daniela Procházky. Po jeho hezké akci skončil divoký míč nad brankou. Když i závěrečný nápor zůstal ubráněn, museli jsme se z utkání 26. kola spokojit s jedním bodem za remízu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis