FK PŘÍBRAM
31.08.2021
I.Celostátní liga U19, 5. kolo
0:4
Příbram vs. Sparta
Branky: 19.Váňa, 41.Stárek, 70.Kaštánek, 80 .Boháč
Příbram:

Harásek - Suchý, Lisý, Kynkor, Bína – Gornický (82. Šimůnek), Bálek (82. Plot), Broda, Walter, Hýsek (65. Zábranský) - Tříska (64. Dařena)

U19 - Bohužel opět bez bodů

Tomáš Nosek

U19 sehrála další domácí utkání se silným soupeřem z Prahy a vyšla znovu bodově naprázdno.

Při pohledu na tabulku bylo zřejmé, že nás nečeká nic jednoduchého. Ale do utkání jsme vstoupili pevnou obranou a občasnými výpady do obrany soupeře. Soupeř AC Sparta byl od počátku velmi silný na míči a vytrvale prokazoval kvalitu v útočné fázi. Ale k naší brance se propracovával obtížně. Bohužel jsme Spartě pomohli vlastní chybou, kdy Kynkor přihrál při zpětné přihrávce Váňovi a ten neměl problém poslat míč podél brankáře do sítě 0:1. Druhou branku inkasujeme po chybě obránce Suchého na straně hřiště, kdy skóruje Stárek 0:2.

Ve druhém dějství se dostáváme do šancí i my, ale Tříska dvakrát a Walter netrefují správně míč a o vytouženou branku tak přicházíme. Soupeř naopak opět dvakrát skóruje jednou z penalty Kaštánek 0:3 a poslední branku vstřelil Boháč 0:4.

Tomáš Nosek (hlavní trenér U19): Na začátku utkání se nám dařilo dobře pracovat v obraně, ale bohužel nás popravili vlastní chyby. Sparta nás předčila v kvalitě hry s míčem. Na druhou stranu jsem musel tým pochválit, že pracoval po celé utkání na 100%. Čeká nás ale hodně práce a zlepšování se.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School