FK PŘÍBRAM
19.09.2021
I.Celostátní liga U19, 8. kolo
1:1
Příbram vs. Ostrava
Branky: 19. Zábranský - 54. Bitta
Žluté karty: Hýsek, Bína - Michlík, Nevřela
Rozhodčí: Šimáček - Maiello, Souček
Diváci: 50
Příbram:

Harásek - Suchý, Lisý, Šustr, Bína – Gornický (86. Kynkor), Hýsek, Dařena, Huňa (90+1 Kindlmann), Zábranský - Kudelňák (69.Walter)

U19 - Zisk cenného bodu

Tomáš Nosek

U19 si po obětavém a taktickém výkonu připsala důležitý bodový zisk.

Už podle informací, které jsme v průběhu týdne získali, nám bylo jasné, že nás čeká nesmírně těžký soupeř s velkou fotbalovou kvalitou. Ostrava to potvrzovala prakticky od úvodních minut, kdy držela míč na kopačkách a snaha rozhodnout utkání hned na začátku byla zjevná. My jsme ale chytili začátek utkání na výbornou a práce v defenzivě byla opět výborná. Navíc se nám povedla v 19. minutě standardní situace a Zábranský se mohl radovat z první ligové branky 1:0. Ihned nám to zvedlo sebevědomí a za tři minuty měl další branku na kopačce výborně hrající Hýsek po patičce Kudelňáka, avšak odkrytou téměř polovinu branky trestuhodně minul. Baník se prosazoval velmi obtížně, a to zejména po standardních situacích. Poločasové vedení pro nás znamenalo povzbuzení.

Druhý poločas přinesl ze strany Baníku ještě větší úsilí o vstřelení gólu a ze strany Příbrami ještě lepší obranu. Bohužel se nám nepodařilo udržet čisté konto a v 54. minutě po přihrávce z křídla skóruje ve skluzu Bitta 1:1. Až do konce zápasu bylo utkání otevřené a Ostrava několikrát ohrozila naši branku, ale neprokázala v zakončení více kvality. A protože i my jsme nedotáhli naše útoky do brankového vyjádření, skončilo utkání smírem.

Tomáš Nosek (hlavní trenér U19): Proti velmi silnému soupeři jsme opět podali velmi kvalitní a disciplinovaný týmový výkon. Kluci zaslouží velké uznání, jak se vypořádali s fyzickou převahou a herní vyspělostí soupeře. My jsme měli problém se sestavou díky zdravotním problémům Třísky, Bálka a Brody, ale Dařena, Huňa i Kudelňák se zhostili svých úkolů na výbornou. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School