FK PŘÍBRAM
27.09.2021
I.Celostátní liga U19, 9. kolo
1:2
Opava vs. Příbram
Branky: 20. Kovárník - 65. Lisý, 80. Kudelňák
Žluté karty: Němec, Hendrych - Kudelňák, Bálek
Rozhodčí: Bureš - Macrineau, Šafrán
Diváci: 60
Příbram:

Harásek - Suchý (46. Kindlmann), Lisý, Šustr, Bína – Gornický (80. Kynkor), Hýsek, Broda , Walter (72. Dařena), Zábranský (46. Bálek) - Kudelňák

U19 - Úspěch v Opavě

Tomáš Nosek

Zlepšený výkon ve druhém poločase přinesl opět bodový zisk.

Tentokrát jsme museli za soupeřem až na sever Moravy, kde nás čekal poslední tým soutěže SFC Opava. Soupeř se na nás připravil ve všech směrech, včetně posílení o hráče s ligovými smlouvami. Od úvodních minut bylo patrné, že Opava chce zlomit sérii neúspěchů a svojí hrou se nás snažila zatlačit před branku, ale i díky nekvalitní ploše se hra odehrávala především mezi oběma šestnáctkami. Výjimkou byla dvacátá minuta, kdy se domácí hráč dostal ke střele uvnitř pokutového území a Lisý tečoval jeho střelu mimo Haráska, náš gólman výborně zasáhnul, ale míč vyrazil jen do prostoru ,kde se nacházel Kovárník 1:0 pro domácí. Snažili jsme se vyrovnat, ale po zbytek poločasu jsme si vytvořili jen náznaky šancí.

Do druhého poločasu jsme provedli dvě změny v sestavě a museli jsme více zatlačit na domácí hráče, začínáme mít převahu a jsme dostatečně agresivní v soubojích, což nám přináší brankové situace. Jednu z nich využije v 65. minutě Lisý a z malého vápna se nemýlí. Opavští najednou nemají na naši hru recept a snahu završíme při standardní situaci, kterou Gornický pošle přesně do prostoru, kde se nachází Kudelňák 1:2.Tu žlutou za přetažený dres mu trenér určitě odpustí. Domácí se k vyrovnání už nedostali.

Tomáš Nosek (trenér U19): Přes týden se někteří hráči potýkali se zdravotními problémy, což bych přičítal slabšímu prvnímu dějství. Ve druhém poločase jsme změnili taktiku a museli jsme více na soupeře tlačit, ten začal dělat chyby. Kluci opravdu hrábli a zaslouží zase pochvalu, že utkání otočili z nepříznivého stavu v náš prospěch. Radost byla po utkání veliká . Na oslavy však není moc prostor, protože nás čeká již v úterý další soupeř.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School