FK PŘÍBRAM
26.10.2021
I.Celostátní liga U19, 13. kolo
3:1
Slovácko vs. Příbram
Branky: 31. Yohanna, 60. Stropsa, 87. Růžička - 28. Dařena
Žluté karty: Tříska, Zábranský, Walter
Diváci: 50
Příbram:

Harásek - Zábranský (79. Kynkor), Lisý, Šustr, Bína - Gornický (85. Suchý), Hýsek (85. Plot), Dařena, Bálek, Walter (71. Broda) -Tříska

U19 - Ze Slovácka s prázdnou

Tomáš Nosek

Poslední letošní utkání venku jsme absolvovali na Slovácku , které pro nás neskončilo bodovým ziskem.

Domácí do zápasu vlétli s velkou energií a měli povětšinou míč na svých kopačkách, ale dobrá obrana nedovolila soupeři se příliš dostávat na dostřel k naší brance. Do vedení jsme šli zásluhou Dařeny, který využil zaváhání obránců a od poloviny hřiště postupoval sám na brankáře a s přehledem šanci využil 0:1. Bohužel se nám nepodařilo tento výsledek udržet do poločasové přestávky a Slovácku jsme nabídli vyrovnání hned za tři minuty, kdy zbytečně ztrácíme míč na polovině hřiště a nedokážeme zastavit rychlý výpad do obrany a Yohanna pohodlně srovnává na 1:1 .

Druhý poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale šancí jsme moc neviděli. Slovácko stupňovalo tlak a výsledkem byla sporná penalta, kterou s jistotou proměnil Stropsa 2:1. Další penaltu po faulu Lisého však Harásek chytil, proto naše naděje žila až do závěrečných minut . Bohužel po další sporné situaci /ofsajd/ skóruje Růžička 3:1.

Tomáš Nosek (trenér U19): Mám hodně smíšené pocity a vlastně těžko hledám slova na hodnocení, protože ze Slovácka jsme odjeli s pocitem křivdy. Závěr utkání se nepovedl oběma stranám a můžeme být rádi, že se zápas vůbec dohrál. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School