FK PŘÍBRAM
03.11.2021
I.Celostátní liga U19, 14. kolo
4:3
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 5., 20. Dařena, 55.Lisý, 83. Plesl - 30., 36. Kaulfus, 92. Gregor
Žluté karty: Plesl - Karmazín, Dohalský, Hradec
Rozhodčí: Volf - Štefan, Hamouz
Diváci: 100
Příbram:

Harásek - Zábranský, Lisý, Kynkor, Bína - Gornický (79. Plesl), Hýsek (89. Suchý), Dařena, Broda, Huňa (71.Tříska) - Kudelňák (71. Walter)

U19 - Body zůstaly doma

Tomáš Nosek

Poslední mistrovské utkání pro naši U19 dopadlo dobře, což nám přineslo posun v tabulce a relativně více klidu na práci v přípravě.

Utkání pro naši U19 začalo více než dobře, když už v 5. minutě se po přihrávce Kudelňáka trefil střelec několika posledních kol Dařena 1:0. Když si zopakovali o patnáct minut později tuto spolupráci, tak to vypadalo na pohodové utkání, ale to byl velký omyl. Do konce poločasu taháme za kratší konec, protože Boleslav nás přiváděla do složitých situací, které jsme nebyli schopní správně řešit a můžeme být rádi, že " jen" srovnávájí na 2:2, když střelcem byl v obou případech Kaulfus.

Druhý poločas nám pomohla v 55. minutě situace, kdy přesný centr Bíny na zadní tyči trknul do branky Lisý 3:2. Utkání bylo otevřené až do závěrečných minut. Boleslav však nedokázala branku přidat a nám pomohl střídající Plesl, který tečoval míč za záda hostujícího brankáře po centru Brody 4:2. Soupeř už jen krátce před koncem využil velké chyby Lisého ke korekci.

Tomáš Nosek (trenér U19): Musím konstatovat, že tolik chyb v obraně jako v tomto zápase se nám nepodařilo vyprodukovat během uplynulých pěti kol. Můžeme být rádi, že nás velmi aktivně hrající soupeř nedokázal potrestat . Chyběl nám Šustr, který zamířil v den utkání do nemocnice s podezřením na zánět slepého střeva. Rozhodně to však nebyl hlavní důvod našich problémů v defenzívě. A protože to bylo poslední utkání, tak bych rád poděkoval hráčům za odvedenou práci za poslední dva měsíce. Dále poděkuji Pavlovi Máchačovi a Márovi Šímovi za spolupráci při trénincích a utkáních. A děkuji za podporu trenérům A i B týmu, kteří nám pomohli s tvorbou týmu v těžkých časech. V U19 i v U18 nás čeká velmi těžká jarní část, proto je nutné se na to přes zimu dobře připravit.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School