FK PŘÍBRAM
19.09.2021
Česká fotbalová liga žen, 4. kolo
0:7
Ústí n. L. – ženy vs. Příbram
Branky: 6., 40. Řezaninová, 10., 63. Hrušková, 20., 65. Bodnárová, 49. Kloudová,
Rozhodčí: Mollinger - Navrátil, Kubát
Diváci: 177
Příbram:

Vacíková - Pilíková, Riegelová, Spilková, Dědinová - Bodnárová, Krůtová, Císařová (65. Abrhámová), Hrušková (65. Patáková) - Kloudová (54. Séglová), Řezaninová (75. Rysová)

Příbramské ženy si po vysoké výhře vezou tři body z Ústí nad Labem

Veronika Pilousková

Povedené utkání, sedm branek a příbramské ženy drží první příčku v tabulce.

Po úvodním hvizdu byl zápas na příbramských kopačkách. Hned v 6. minutě se z brejku prosadila Řezaninová a o 4 minuty později navázala skvělým únikem Hrušková. Děvčata pokračovala v kombinačním fotbale a vytvářela si střelecké příležitosti, které však končily mimo bránu nebo v rukavicích brankářky. Po skvělém centru z pravé strany se podařilo navýšit skóre Bodnárové a před odchodem do kabin se podruhé trefila k levé tyči Řezaninová.

Druhý poločas patřil opět příbramským. Ve 49. minutě se prosadila také druhá útočnice Kloudová, kterou později vystřídala Séglová. Hra byla téměř celou dobu na polovině soupeřek. Krásný gól padl v 63. minutě, kdy si Hrušková našla ideální pozici ve vápně, zpracovala míč a druhým dotykem se trefila mezi tři tyče. Poté došlo k dalším několika změnám v základní sestavě Příbrami. Do hry se dostala Abrhámová, Patáková a následně Rysová. Na závěrečných 0:7 upravila skóre neúnavná Bodnarová, která ukázala bojového ducha.

Soupeřky si během zápasu vytvořily několik slibných situací, ale příbramská obrana je včas zastavila a udržela čisté skóre.

V sobotu 25.9. přivítají příbramská děvčata FK Pardubice "B". Zápas začíná ve 14:00, v Milíně.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School