FK PŘÍBRAM
27.09.2021
Česká fotbalová liga žen, 5. kolo
4:0
Příbram vs. Pardubice B
Branky: 16., 59. Bodnárová, 41., 64. Řezaninová
Rozhodčí: Soukup - Kulanda Sandr
Diváci: 50
Příbram:

Vacíková - Pilíková (60. Drdošová), Riegelová, Spilková, Dědinová (80. Rysová) - Bodnárová (73. Abrhámová), Krůtová (67. Séglová), Císařová (75. Karasová), Hrušková - Kloudová (46. Smíšková), Řezaninová

Další vydřené body míří na konto příbramských

Veronika Pilousková

V dalším kole ČFL si příbramské hráčky porovnaly síly s týmem z Pardubic.

První branka utkání padla po úniku Terky Bodnárové v 16. minutě. Po této trefě se hra otočila o 180 stupňů a míč byl převážně na soupeřových kopačkách. Naše ztráty, chyby a nakopávání nás stálo hodně sil a soupeřky se tím dostávaly do slibných situacích. Žádná z nich však neskončila v naší brance, střely byly buď nepřesně nebo je zhasila skvěle chytající Vacíková. Ve 41. minutě se po krásné kolmici dostala do šance Řezaninová, která si poradila s brankářkou a hru před odchodem do kabin uklidnila.

Druhá polovina zápasu probíhala dost podobně jako ta uplynulá. Holky z Pardubic změnily taktiku a hrály na 3 útočnice a to našim holkám v obraně dělalo velké problémy. I přesto však soupeřky nedokázaly vstřelit branku. V 59. minutě se zadařilo na opačné straně, kdy Řezaninová připravila míč před prázdnou bránu Bodnárové a ta neváhala zakončovat. O pět minut později se prosadila druhým gólem také Řezaninová a uzavřela tím skóre na 4:0.

A jak viděl utkání trenér Martin Wágner: Pardubice byly velmi kvalitním soupeřem. Hrály v rozestavení, které bylo pro naši obrannou hru velmi nepříjemné. Několikrát nás musela podržet brankářka. Naše útočná snaha končila na dobře organizované hrající obranné čtyřce a vysokém postavení brankářky, která nám sebrala spoustu míčů. Do druhé půle naskočila s chutí Jana Smíšková, která oživila hru a pomáhala hlavně směrem dopředu. Dokázali jsme si vytvořit několik slibných příležitostí, přičemž dvě z nich skončily v síti. Všechny holky si zaslouží pochvalu, protože Pardubice byly těžkým soupeřem.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School