FK PŘÍBRAM
27.09.2021
Česká fotbalová liga žen, 5. kolo
4:0
Příbram vs. Pardubice B
Branky: 16., 59. Bodnárová, 41., 64. Řezaninová
Rozhodčí: Soukup - Kulanda Sandr
Diváci: 50
Příbram:

Vacíková - Pilíková (60. Drdošová), Riegelová, Spilková, Dědinová (80. Rysová) - Bodnárová (73. Abrhámová), Krůtová (67. Séglová), Císařová (75. Karasová), Hrušková - Kloudová (46. Smíšková), Řezaninová

Další vydřené body míří na konto příbramských

Veronika Pilousková

V dalším kole ČFL si příbramské hráčky porovnaly síly s týmem z Pardubic.

První branka utkání padla po úniku Terky Bodnárové v 16. minutě. Po této trefě se hra otočila o 180 stupňů a míč byl převážně na soupeřových kopačkách. Naše ztráty, chyby a nakopávání nás stálo hodně sil a soupeřky se tím dostávaly do slibných situacích. Žádná z nich však neskončila v naší brance, střely byly buď nepřesně nebo je zhasila skvěle chytající Vacíková. Ve 41. minutě se po krásné kolmici dostala do šance Řezaninová, která si poradila s brankářkou a hru před odchodem do kabin uklidnila.

Druhá polovina zápasu probíhala dost podobně jako ta uplynulá. Holky z Pardubic změnily taktiku a hrály na 3 útočnice a to našim holkám v obraně dělalo velké problémy. I přesto však soupeřky nedokázaly vstřelit branku. V 59. minutě se zadařilo na opačné straně, kdy Řezaninová připravila míč před prázdnou bránu Bodnárové a ta neváhala zakončovat. O pět minut později se prosadila druhým gólem také Řezaninová a uzavřela tím skóre na 4:0.

A jak viděl utkání trenér Martin Wágner: Pardubice byly velmi kvalitním soupeřem. Hrály v rozestavení, které bylo pro naši obrannou hru velmi nepříjemné. Několikrát nás musela podržet brankářka. Naše útočná snaha končila na dobře organizované hrající obranné čtyřce a vysokém postavení brankářky, která nám sebrala spoustu míčů. Do druhé půle naskočila s chutí Jana Smíšková, která oživila hru a pomáhala hlavně směrem dopředu. Dokázali jsme si vytvořit několik slibných příležitostí, přičemž dvě z nich skončily v síti. Všechny holky si zaslouží pochvalu, protože Pardubice byly těžkým soupeřem.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School