FK PŘÍBRAM
02.10.2021
Česká fotbalová liga žen, 6. kolo
2:3
Liberec B vs. Příbram
Branky: 16., 20. Chapska - 5., 32. Císařová, 89. Riegelová
Žluté karty: Jeřábková
Rozhodčí: Brož - Grusman, Sulo
Diváci: 52
Příbram:

Vacíková - Pilíková (78. Cvrková), Riegelová, Spilková, Dědinová - Smíšková (90. Abrhámová), Séglová (46. Drdošová), Císařová, Hrušková - Bodnárová, Řezaninová (86. Karasová)

Vydřená výhra s Libercem

Helena Pilíková

Příbramské ženy zvládly těžké utkání v Liberci a po těsné výhře drží vedoucí pozici v tabulce.

Z počátku utkání jsme soupeře přehrávaly, což vyústilo ve vedoucí branku, kterou vsítila Císařová. Následně však po dvou hrubých chybách Liberec skóre otočil. Koncem prvního poločasu, po ruce liberecké stoperky ve vápně, Příbram kopala penaltu, kterou proměnila kapitánka Císařová a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Začátkem prvního poločasu byla hra vyrovnaná. Ovšem od 70. minuty měla na vrch opět Příbram. Tlak Příbrami vyústil v několik standardních situací, které ovšem neskončily v síti soupeře. V 89. minutě se Příbram zaslouženě dočkala. Střídající Karasová rozehrála rohový kop, po kterém Riegelová dokázala míč dostat za záda liberecké brankářky a zařídila tak, že si Příbram do tabulky připsala všechny tři body.

Hodnocení trenéra: Vzhledem k náročnosti terénu jsem s předvedenou hrou spokojen, vyjma dvou chyb, kterými jsme soupeři darovali góly. Děvčata ovšem hrála jako tým a v závěru se jim zaslouženě povedlo získat všechny tři body.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School