FK PŘÍBRAM
11.10.2021
Česká fotbalová liga žen, 7. kolo
6:2
Příbram vs. Mělník
Branky: 32., 67. Smíšková, 15. Drdošová, 45. Hrušková, 64. Kloudová, 73. Krůtová - 47., 81. Karhanová
Žluté karty: Drdošová - Filová
Rozhodčí: Máša - Soukup, Dvořák
Diváci: 30
Příbram:

Vacíková - Pilíková, Riegelová, Spilková, Dědinová (68. Cvrková) - Smíšková (76. Karasová), Drdošová (56. Krůtová), Císařová (68. Séglová), Hrušková - Kloudová, Řezaninová (86. Abrahámová)

Příbramské ženy nadále vládnou

Jana Krůtová

Příbramská děvčata potvrdila vedoucí postavení v soutěži a druhému Mělníku nastřílela šest branek.

Hráčky Příbrami nastupovaly k sobotnímu utkání s velkým respektem, neboť se měly utkat s celkem, který se nacházel v průběžné tabulce na druhém místě.

Od první minuty byl zápas v režii příbramských žen, kdy svou kombinační hrou měly nad svým soupeřem navrch. Potvrdila to domácí Drdošová, když v 15. minutě otevřela skóre. Ve 32. minutě přispěla gólem také Smíšková, která díky své rychlosti pronikla za obranu. Do kabin se však odcházelo za stavu 3:0, po vstřeleném gólu rychlé záložnice Hruškové.

Druhý poločas začaly aktivněji ženy z Mělníka a ve 47. minutě snížily skóre na 3:1. Domácí tým však nenechal nic náhodě a opět navýšil skóre na 4:1 gólem Kloudové, po nepřímém kopu přímo pod břevno, kam brankářka Mělníka nedosáhla. Ihned na to, v 67. minutě, přispěla dalším gólem Smíšková, která v 73. minutě nahrála i na poslední gól domácího týmu Krůtové. Několik minut před koncem Mělník vstřelil svůj druhý gól a tím upravil skóre na konečných 6:2.

Touto důležitou výhrou Příbram potvrdila své první místo v tabulce. Následující zápas sehrají ženy s celkem z Mladé Boleslavi, opět na domácím hřišti v Milíně a to v sobotu 16.10., od 14:00.

Hodnocení trenéra (Martin Wágner): První poločas byl herně nejvydařenějším z celé sezóny. Holky hrály pohledný kombinační fotbal a vytvořily si spoustu šancí. Ve druhém poločase tempo hry opadlo, ale i tak byly lepším týmem a zaslouženě vysoko vyhrály.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School